Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 20
    Το avatar του χρήστη Αποστόλης1
    Μέλος
    Όνομα
    Αποστόλης
    Περιοχή
    Άγονη γραμμή. https:// Αιγαίο/Κάρπαθος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από τομ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάω να κάνω φορμάτ και μου λέει ότι δεν αναγνωρίζεται κάποιος σκληρός δίσκος.. βάλτε ένα cd για να κάνετε την εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης. Έβαλα και δεύτερο σκληρό SATA πάλι τα ίδια. Βάζω σκληρό IDE κάνει εγκατάσταση κανονικά. Έκανα προσπάθεια να ανοίξω το pc με το last known configuration τζίφος. απενεργοποίησα την αυτοματη επανεκινηση και έβγαζε μήνυμα ''STOP : C000007b
    c:/windows\system32\winsrv.dll και μετά κάτι κινέζικα. Άλλαξα RAM αλλά τίποτα τα ίδια...
    Kοίταξες το ΒΙΟΣ???

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Napoli di Romania

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από τομ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που διαθέτεις για να μου δίνεις πληροφορίες. τα κατάλαβα όλα τα παραπάνω, όμως το πρόβλημα μου τώρα είναι ότι δεν έχει δισκέτα ο υπολογιστής και ούτε υποδοχή στη μητρική για να κουμπώσω δισκέτα. η μητρική είναι αυτή http://eu.msi.com/product/mb/649-Neo...ver&os=XP%2032 . μήπως να βάλω μεγάλη ram και να επιχειρήσω να φορτώσω windows7 μιας και αυτά μπορεί να έχουν τους drivers μέσα στο cd;
    ο κονεντορας για την δισκετα ειναι κατω απο τις pci θυρες (μαυρο)
    για 7 δεν θα σου το προτεινα αν δεν εχεις τουλαχιστον 1 γιγα μνημη + 'αξιοπρεπη' vga
    πηγαινε στο μαγαζι που πηρες τον η/υ και ζητα μια κοπια απο οριτζιναλ δισκακι με τα ΧΡ με sp3
    τωρα για δισκετα...τι να σου πω !εχουν αρχισει και γινονται ειδος προς εξαφανιση...

(μην θεωρεις οτι η εγκατασταση των 7 ειναι απλη υποθεση -συνηθως οι πιο πολλοι θεωρουν οτι ειναι μια χαρα με τους general drivers που γινονται εγκατασταση και μαλιστα πολλοι ειναι ''ειδικοι'' και τεχνικοι η/υ και κοροιδευουν τον κοσμο)

Το avatar του χρήστη τομ
    Μέλος
    Όνομα
    Θωμάς
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Αποστόλης1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kοίταξες το ΒΙΟΣ???
    τι να κοιτάξω στα BIOS? δε μου αναγνωρίζει καν το σκληρό σαν primary server?

Το avatar του χρήστη τομ
    Μέλος
    Όνομα
    Θωμάς
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από makocer Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο κονεντορας για την δισκετα ειναι κατω απο τις pci θυρες (μαυρο)
    για 7 δεν θα σου το προτεινα αν δεν εχεις τουλαχιστον 1 γιγα μνημη + 'αξιοπρεπη' vga
    πηγαινε στο μαγαζι που πηρες τον η/υ και ζητα μια κοπια απο οριτζιναλ δισκακι με τα ΧΡ με sp3
    τωρα για δισκετα...τι να σου πω !εχουν αρχισει και γινονται ειδος προς εξαφανιση...

(μην θεωρεις οτι η εγκατασταση των 7 ειναι απλη υποθεση -συνηθως οι πιο πολλοι θεωρουν οτι ειναι μια χαρα με τους general drivers που γινονται εγκατασταση και μαλιστα πολλοι ειναι ''ειδικοι'' και τεχνικοι η/υ και κοροιδευουν τον κοσμο)
    Πω έχεις δίκαιο... ηταν κουμπομένει η κάρτα του μοντεμ και δε φαινόταν. το αρχείο όμως που κατεβάζω είναι μεγάλο και δε χωράει στη δισκέτα. Θα δοκιμάσω να το βάλω σε ένα φλασάκι.

Το avatar του χρήστη her
    Μέλος
    Όνομα
    Ηρακλής
    Περιοχή
    Αργυρούπολη

Προεπιλογή

με το nlite θα κανεις δουλειά
    http://www.adslgr.com/forum/threads/...%CF%82-Windows

Μέλος
    Όνομα
    Δ
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Αρχικό μήνυμα από Αποστόλης1
    Kοίταξες το ΒΙΟΣ???
    τι να κοιτάξω στα BIOS? δε μου αναγνωρίζει καν το σκληρό σαν primary server?
    Μπες στο ΒΙΟΣ και κύττα (on board peripherals/ SATA controller)
    μήπως είναι απενεργοποιημένος
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη demkat1 : 07-11-12 στις 19:17

Το avatar του χρήστη τομ
    Μέλος
    Όνομα
    Θωμάς
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Κάτι που παρατήρησα είναι ότι όταν ανοίγω τον υπολογιστή μετά την πρώτη οθόνη που γράφει εκδοση του bios και Ram και επεξεργαστή μου βγάζει ένα μηνυμα για setup SATA press ctl+s αλλιώς πατα esc για συνεχεια. και αν πατησω ctl+s λέει press s για setup kai Q για quit. Και αν πατησω s ζητά ένα φάκελο raid, που λογικά είναι οι drivers από το sata γιατί όταν κατέβασα τους drivers από τη μητρικη gia sata ήταν σε ένα φάκελο Raid. Her μπορεί να είναι η λύση το nlite αλλά μόνο που διάβασα τη διαδικασία πόνεσε το κεφάλι μου. και δεν νομίζω να καταφέρω να το κάνω....
    Γίνετε αν κάνω setup τα windows σε ενα σκληρό ide και βάλω τους drivers για sata να κάνω να λειτουργήσει o sata και μετά να βγάλω τον ide?

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Napoli di Romania

Προεπιλογή

εκει που βρηκες τους driver θα ειχε σιγουρα
    για κοιτα καλυτερα μεσα στον φακελο ,μηπως ειχε αλλον υποφακελο με καποια ενδειξη για δισκεττα..
    βασικα χρειαζεται καποια αρχεια **-.inf που λενε ΤΙ ειναι και ΠΩς να τα χειριστει στο λειτουργικο...

Το avatar του χρήστη her
    Μέλος
    Όνομα
    Ηρακλής
    Περιοχή
    Αργυρούπολη

Προεπιλογή

Δεν είναι δύσκολο. Πραγματικά είναι εύκολο. Βρίσκεις τους drivers από το internet και τους προσαρμόζεις στα windows που έχεις. Και μετά τα καινούργια windows τα γράφεις σε ένα dvd ή flash. Από την μεριά σου είναι το πολύ 10 λεπτά δουλειά. Και μετά κανένα μισάωρο του υπολογιστή. Υπάρχουν διάφοροι οδηγοί και στα ελληνικά για το πώς μπορείς να το κάνεις. Αν θες βοήθεια μου λες

Το avatar του χρήστη τομ
    Μέλος
    Όνομα
    Θωμάς
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Εντάξει παιδιά... το πρόβλημα λύθηκε.... Βρήκα τη δισκέτα της μητρικής με τα χαρτιά του υπολογιστή και έβαλα τη δισκετα κατά την εγκατάσταση πάτησα F6 και μετά διάβασε το sata δίσκο... τέλος καλό όλα καλά... σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας