Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sixoremenos Εμφάνιση μηνυμάτων
Τέλος πάντων,άδειασα πολλά και άφησα μέσα μόνο ένα cardreader,τον optical driver,την ψήκτρα και μια μπουρδίτσα ψήκτρα που είχα για τον σκληρό μία Manhattan (http://manhattan-products.com/en-US/...platten-k-hler),και ένα fan μικρό!Έβαλα μερικές επεκτάσεις και διακλαδώσεις τύπου Molex(2) και γράσαρα και τα fans και όταν επιτέλους ήρθε η ώρα και τον άνοιξα,έλιωσαν τα καλώδια της ψήκτρας**(3) για τον σκληρό που εν το μεταξύ ήταν συνδεδεμένη με τον σκληρό και απ όσο έχω καταλάβει έχει καεί και λίγο το βύσμα του σκληρού (ο σκληρός είναι SATA).Τον έκλεισα γρήγορα και αποσύνδεσα από το σκληρό την ψήκτρα και τον σύνδεσα απευθείας στο τροφοδοτικό..Πάλι καπνοί,τον κλείνω..βγάζω και τον σκληρό εκτός τελείως και δοκιμάζω να δω αν θα μπω τουλάχιστον στο Bios...Τον ανάβω ανοίγει για 3 δεύτερα,στην κάρτα γραφικών ανάβουν 2 κόκκινα λαμπάκια (παλιά αν θυμάμαι καλά άναβαν σε πράσινο,δεν είμαι και σίγουρος βέβαια),και γυρνάνε μια στροφή περίπου οι 2 ανεμιστήρες που έχει η cpu cooler και τίποτα άλλο..αα επειδή το κουτί μου είναι NZXT και έχει 3 θερμόμετρα για (HDD,CPU και κουτί)ανάβει η οθόνη της και κλασσικά όπως τα υπόλοιπα σβήνει...Η κρέμα είναι μη-ηλεκτρικά αγώγιμη,και δοκίμασα το τροφοδοτικό με ένα MANHATTAN DIGITAL POWER SUPPLY TESTER και η τάση ήταν φυσιολογική,βασικά ήταν μεγαλύτερη περίπου κατά 0,1 από τις τιμές που έλεγε ο tester...Έχει και ένα PG που το δείχνει στα 37 αλλά αυτό δεν ξέρω τι σημαίνει...Έχει κανείς καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;;
Ευχαριστώ και συγνώμη για την ολόκληρη περιγραφή!
Μια μικρή παρατήρηση και κάποια ερωτήματα για τον φίλο μας:
1. Ότι έχεις δίσκο seagate- είχα έναν 320 και με άφησε γεια πριν 2 χρόνια, καθόλου καλή εταιρία, οι δίσκοι τηςς είναι μη μου άπτου-τουλάχιστον οι εσωτερικοί. Δεύτε τελευταίον ασπασμόν αν δε σε δουλεύει, που ελπίζω να δουλεύει γτ μετά θα χρειαστεί να πας για ανάκτηση. Καλύτερα να πάρεις western digital.
2. Τι ακριβώς έκανες εδω και έλιωσαν τα καλώδια;
3. Μήπως η ψύκτρα βραχυκύκλωσε την πλακέτα του δίσκου;
Και 4 μήπως το όλο θέμα σου έκανε ζημιά στο τροφοδοτικό; βάλτο σε άλλο υπολογιστή να δεις τι γίνεται.