Αρχικά,τσέκαρε προσεκτικά την πλακέτα, για ψυχρές κολλήσεις,πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο
Αρχικά,τσέκαρε προσεκτικά την πλακέτα, για ψυχρές κολλήσεις,πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο
Είχα κι εγώ ακριβώς την ίδια περίπτωση, αλλά με οθόνη τηλεόρασης-από τις πρώτες έγχρωμες που ήρθαν στην Ελλάδα(κατασκευή 1985,με ξύλινο πλαίσιο). Η τηλεόραση αυτή τα έδειχνε όλα τα χρώματα, αλλά έδειχνε και πολύ πράσινη.
-δν φαίνεται τι προτιμούσε![]()
Καάθε φορα που την άμοιγα, αυτό εέδειχνε-μόνο που το πράσινο ήταν ελαφρύ-διακρινόταν όμως.
Φίλος μου που την είδε είπε ότι έχει ζημιά στο πολυβόλο, ή, αν θυμάμαι καλά, πρόβλημα με τα νήματα.
Στο τελος πήγε για ανακύκλωση.
Άρα φίλε Μάριε, μάλλον υπάρχει πιθανότητα να είναικι αυτό. Από την άλλη βέβαια μπορείς να βρεις καινούριο σωλήνα και να τον συνδέσεις, αλλά θέλει μετά ρύθμιση νομίζω. Εσύ αποφασίζεις.
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Σκέφτομαι να μην μπω σε διαδικασία επισκευής καθώς δεν ξέρω και πολλά, οπότε μην το κάνω χειρότερο. Απλά αν γνωρίζει να μου πει αν τη χρησιμοποιήσω έτσι όπως είναι αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος.