Μπορείς να ανεβάσεις καμιά φωτό απο τα σωθικά του?
Δεν θυμάμαι να είχε STK ο δικός μου.... Μήπως είχε καμιά διαφορά τι να πώ.....
Μπορείς να ανεβάσεις καμιά φωτό απο τα σωθικά του?
Δεν θυμάμαι να είχε STK ο δικός μου.... Μήπως είχε καμιά διαφορά τι να πώ.....
μηπως εχει καποιος το σχηματικο του??
Tο STK3082 δεν είναι στην έξοδο.Είναι ουσιαστικά η βαθμίδα εισόδου και η βαθμίδα ενίσχυτη τάσης ( Vas ),του γενικού κυκλώματος του ενισχυτή. Την τάση εξόδου ,(μάλλον αναφέρεσαι στην dc), την μετρά με το πολύμετρο σε θέση μέτρησης τάσης ( volt ), μεταξύ γειώσεως ( 0V )τροφοδοτικού ( ή GND ή αρνητικό βύσμα εξόδου ),και εξόδου ενισχυτή ( εννοείται πριν το ρελέ εξόδου ).Ο αρνητικός ακροδέκτης του πολυμέτρου στο GND και ο θετικός στην έξοδο.
Η τάση τροφοδοσίας του STK 3082 είναι περίπου +47V / -47V και max +65V / -65V στα ποδαράκια 9 ( +V ) και 7 ( -V ).
ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ezizu! Θα το δοκιμασω και αν με δυσκολεψει κατι θα το ανεβασω.......
Ανεβάζω και ένα σχεδιάγραμμα από το pdf του ολοκληρωμένου ,που πιθανών είναι ίδιο ή με ελάχιστες διαφορές ,με το κύκλωμα του ενισχυτή σου .stk 3082.JPG
.... 3082 .... καπουτ !!!
ξερεις μηπως πως μπορω να τον μετρτησω(τον stk)?
οκ φιλε μου ευχαριστω!!!
ενας αλλος απλος τροπος ειναι να σηκωσεις το 3082 απο πανω και να κοιταξεις ολα τα υπολοιπα αν χωρις αυτο ξεκιναει το μηχανημα τοτε το αλλαζεις και τελος ...Φτηνα το εχει ο Φανος με καμμια 20αρια ανβρω και ειναι και σωστο ..προσοχη γιατι εκτος απο μαιμουδες υπαρχει και η φημη οτι ειναι σπανιο και το κοπανανε μεχρι και 60 ανβρω