Εγώ θα πρότεινα να μετρηθεί η γραμμή της F3 με ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ βολτόμετρο πριν και μετά του KM1 τη δείχνει κατά το κλείσιμο του κινητήρα .
Εγώ θα πρότεινα να μετρηθεί η γραμμή της F3 με ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ βολτόμετρο πριν και μετά του KM1 τη δείχνει κατά το κλείσιμο του κινητήρα .
Ημουν εκει μεχρι αργα το βραδυ και:
Αρχικα αλλαξα το ρελε.
Για λιγο μπορουσες να κανεις start stop το μοτερ αλλα μεσα σε δυο κινησεις ξαναρχισε τα ιδια. Καθε stop και καμενη ασφαλεια. Επειδη μου ξεκινησε με την ασφαλεια των 24V αλλαξα το τροφοδοτικο. Και σταματησαν ολα!
Ξαναβαλα το ρελε και σημερα θα λειτουργησει "υπο επιτηρηση".
Να πω την αμαρτια μου, το τρφοδοτικο ειναι το τελευταιο που υποψιαζομουν. Ειναι ομως και το μονο που συμμετεχει και στα δυο κυκλωματα (230 -24V).
Για να δουμε, εληξε?
Αντε να σταθεροποιηθει να παω την Πεμπτη να πληρωθω!!!
Αλλα το τροφοδοτικο ρε γ@μωτο??![]()
ΠΡΟΣΟΧΗ
Τα αναγραφόμενα από μένα ενδεχομένως να μην είναι σωστά .
Και σωστά να είναι μη προσπαθήσετε να τα υλοποιήσετε αν δεν έχετε τις απαιτούμενες άδειες και γνώσεις
Αλέξανδρε.
Δέχομαι πως ένα τροφοδοτικό (*) βλαμένο μπορεί να κάψει μια ασφάλεια, αλλά αυτό που δεν μου κάθεται καλά είναι αυτό << Θυμιζω οτι στο σταματημα του μοτερ καιγεται οποια να ναι ανεξαιρετως.>> μπορείς να με βοηθήσεις να το καταλάβω.
(*) Τι είδους βλάβη είχε το τροφοδοτικό ( αν το άνοιξες )
ΠΡΟΣΟΧΗ
Τα αναγραφόμενα από μένα ενδεχομένως να μην είναι σωστά .
Και σωστά να είναι μη προσπαθήσετε να τα υλοποιήσετε αν δεν έχετε τις απαιτούμενες άδειες και γνώσεις