Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 17

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Εντάξει Μάνο , ο καθένας έχει δικαίωμα δικής του επιλογής ... αλλά θέλω να μου πεις χωρίς υπεκφυγές που βλέπεις το "πλεονέκτημα" του μοτέρ με ιμάντα ή χωρίς ?

στον ίδιο λόγο και στο αίτιο
    1) (καρβουνάκια? ή χωρίς?) ..... Όπου δεν είναι λίγοι αυτοί που σε βάθος μιας 5 ετίας περίπου τρέχουν να τα αντικαταστήσουν , και όσοι το αμέλησαν το έχουν καταστρέψει και το ίδιο μοτέρ.
    2) (Θορυβώδες ? ή χωρίς?) ....
    3) (επιπλέον ρουλεμάν στα συμβατικά μοτέρ? ή χωρίς στα Direct?)
    4) Και επίσης να συνυπολογιστεί και αυτό .... τα συμβατικά (με την τοποθέτηση του μοτέρ "έξω και στην περιφέρεια" ο κάδος χάνει κάποια σταθερότητα στην φυγοκέντριση στο (στίψιμο δηλαδή) .. ενώ στο Direct όχι λόγω τοποθέτησης εξίσου στο κέντρο.
    5) Επίσης πολλές φορές έχουν αναφερθεί προβλήματα από τον "χαλαρό ιμάντα " όπου χάνει στροφές κτλ .

Εγώ τουλάχιστον εξηγώ τα παραπάνω πλεονεκτήματα του Direct Drive έναντι του συμβατικού .... εσύ Μάνο τι "πλεονεκτήματα " έχεις να δηλώσεις περί αυτού?
    Αν είναι κάτι που πρέπει να το μάθουμε ή να το ακούσουμε για προς το "καλύτερο " ας το ακούσουμε λοιπόν.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Ααααα ξέχασα και κάτι ! ... αν μας πιάσει λόξα το κάνουμε από 240 βολτ δικτύου σε 12 βολτ . για όσους έχουν αυτόνομα συστήματα !..... για να μην έχουμε εξοικονόμηση μόνο στο ζεστό νερό του πλυντηρίου .... αλλά να γυρίζει και τζάααααμπααα με "φυσικό " ρευματάκι 12βολτο.

http://www.youtube.com/watch?v=v5mZL...endscreen&NR=1

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας