Τα λάστιχα τα κοίταξα και δεν είναι πουθενά κομμένα και οι πόρτες κλείνουν καλά . Απόψυξη τι μπορεί να φταίει και δεν κάνη .
Τα λάστιχα τα κοίταξα και δεν είναι πουθενά κομμένα και οι πόρτες κλείνουν καλά . Απόψυξη τι μπορεί να φταίει και δεν κάνη .
ΚΩΣΤΑΣ
καπου υπαρχουν αντιστασεις αποψυξης.Δουλευουν για λιγο καθε μερα.ριξε και σε αυτο μια ματια.
πισω απο το μοτερακι εκει που βρηκες τον παγο ειναι το στοιχειο ψυξης. επανω του εχει αντηστασεις που ελενχονται απο εναν χρονοδιακοπτη και καθε 12 ωρες τις ενεργοποιει για να λιωσει ο παγος.
Αρα η εχει καψει τις αντηστασεις η εχει προβλημα ο χρονοδιακοπτης η μπωρει να εχει και ενα θερμικο πανω στο στοιχειο το οποιο οταν ζεσταθει σε ενα σημειο σταματαει την αποψυξη για να μην υπερθερμανθει, πιθανον να εχει κολησει και αυτο.
Η αντίσταση που έχει στην πλάτη της κατάψυξης είναι καμένη. Άλλαξε την και θα είσαι εντάξει.
Θα το ανοίξω και θα ψάξω να βρω την αντίσταση και θα βγάλω και φωτογραφία εάν μπορέσω. Την αντίσταση πως μπορώ να την ελέγξω για να δω εάν είναι καμένη
ΚΩΣΤΑΣ
Με ένα πολύμετρο στα ωμ. Tο κακό είναι ότι είναι κολλητή και αν την βγάλεις δεν ξαναμπαίνει η ίδια.
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους θα επανέλθω όταν το ανοίξω
ΚΩΣΤΑΣ
Καλημερα
καλημερα ειμαι καινουργιος στο forum , το εχω ξαναδει το site σας και αυτο που μου αρεσε ηταν οτι οι απαντησεις στα θεματα δυνονται με προσοχη και βοηθατε πολυ,
εχω 1 ψυγειο LIEBHERR διπορτο με κατω την καταψυξη και 2 ετων μοντελο.ειναι σειρας CN 4003 INDEX 20/001 , εχω προβλημα οτι δεν λειτουργει η συντηρηση και η καταψυξη πιανει παγο. ειρθε τεχνικος της εταιριας και αλαξε θερμοστατη και δουλεψε για περιπου 1 μηνα αλλα μετα ξανα τα ιδια, μου ειπανε οτι μπωρει να φταιει η πλακετα, την οποια την εβγαλα για να την δωσω σε φιλο ηλεκτρονικο να την ελεγξει, εχω ακουση διαφορες λυσεις οι οποιες περισσοτερο με μπερδεψαν παρα βοηθησαν, αν μπωρειτε να με βοηθησεται θα το εκτιμουσα παρα πολυ, ευχαριστω
για ριξε μια ματια >> εδω ειναι σχετικο με ψυγειο της LIBHERR