Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 35

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Περιοχή
    Τρίκαλα

Προεπιλογή

Τα λάστιχα τα κοίταξα και δεν είναι πουθενά κομμένα και οι πόρτες κλείνουν καλά . Απόψυξη τι μπορεί να φταίει και δεν κάνη .
    ΚΩΣΤΑΣ

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

καπου υπαρχουν αντιστασεις αποψυξης.Δουλευουν για λιγο καθε μερα.ριξε και σε αυτο μια ματια.

Το avatar του χρήστη aris285
    Μέλος
    Όνομα
    Αρης
    Περιοχή
    Ελευσινα

Προεπιλογή

πισω απο το μοτερακι εκει που βρηκες τον παγο ειναι το στοιχειο ψυξης. επανω του εχει αντηστασεις που ελενχονται απο εναν χρονοδιακοπτη και καθε 12 ωρες τις ενεργοποιει για να λιωσει ο παγος.
    Αρα η εχει καψει τις αντηστασεις η εχει προβλημα ο χρονοδιακοπτης η μπωρει να εχει και ενα θερμικο πανω στο στοιχειο το οποιο οταν ζεσταθει σε ενα σημειο σταματαει την αποψυξη για να μην υπερθερμανθει, πιθανον να εχει κολησει και αυτο.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Στράτος
    Περιοχή
    Χανιά

Προεπιλογή

Η αντίσταση που έχει στην πλάτη της κατάψυξης είναι καμένη. Άλλαξε την και θα είσαι εντάξει.

Νέο Μέλος
    Περιοχή
    Τρίκαλα

Προεπιλογή

Θα το ανοίξω και θα ψάξω να βρω την αντίσταση και θα βγάλω και φωτογραφία εάν μπορέσω. Την αντίσταση πως μπορώ να την ελέγξω για να δω εάν είναι καμένη
    ΚΩΣΤΑΣ

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Στράτος
    Περιοχή
    Χανιά

Προεπιλογή

Με ένα πολύμετρο στα ωμ. Tο κακό είναι ότι είναι κολλητή και αν την βγάλεις δεν ξαναμπαίνει η ίδια.

Νέο Μέλος
    Περιοχή
    Τρίκαλα

Προεπιλογή

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους θα επανέλθω όταν το ανοίξω
    ΚΩΣΤΑΣ

Νέο Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    ιλιον

Προεπιλογή

Καλημερα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    ιλιον

Προεπιλογή

καλημερα ειμαι καινουργιος στο forum , το εχω ξαναδει το site σας και αυτο που μου αρεσε ηταν οτι οι απαντησεις στα θεματα δυνονται με προσοχη και βοηθατε πολυ,

εχω 1 ψυγειο LIEBHERR διπορτο με κατω την καταψυξη και 2 ετων μοντελο.ειναι σειρας CN 4003 INDEX 20/001 , εχω προβλημα οτι δεν λειτουργει η συντηρηση και η καταψυξη πιανει παγο. ειρθε τεχνικος της εταιριας και αλαξε θερμοστατη και δουλεψε για περιπου 1 μηνα αλλα μετα ξανα τα ιδια, μου ειπανε οτι μπωρει να φταιει η πλακετα, την οποια την εβγαλα για να την δωσω σε φιλο ηλεκτρονικο να την ελεγξει, εχω ακουση διαφορες λυσεις οι οποιες περισσοτερο με μπερδεψαν παρα βοηθησαν, αν μπωρειτε να με βοηθησεται θα το εκτιμουσα παρα πολυ, ευχαριστω

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από motoargiriou Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλημερα ειμαι καινουργιος στο forum , το εχω ξαναδει το site σας και αυτο που μου αρεσε ηταν οτι οι απαντησεις στα θεματα δυνονται με προσοχη και βοηθατε πολυ,

εχω 1 ψυγειο LIEBHERR διπορτο με κατω την καταψυξη και 2 ετων μοντελο.ειναι σειρας CN 4003 INDEX 20/001 , εχω προβλημα οτι δεν λειτουργει η συντηρηση και η καταψυξη πιανει παγο. ειρθε τεχνικος της εταιριας και αλαξε θερμοστατη και δουλεψε για περιπου 1 μηνα αλλα μετα ξανα τα ιδια, μου ειπανε οτι μπωρει να φταιει η πλακετα, την οποια την εβγαλα για να την δωσω σε φιλο ηλεκτρονικο να την ελεγξει, εχω ακουση διαφορες λυσεις οι οποιες περισσοτερο με μπερδεψαν παρα βοηθησαν, αν μπωρειτε να με βοηθησεται θα το εκτιμουσα παρα πολυ, ευχαριστω
    για ριξε μια ματια >> εδω ειναι σχετικο με ψυγειο της LIBHERR

Παρόμοια Θέματα

1. Συντηρηση παλαιου ραδιοφωνου Nordmende
    από Phatt στο forum Ραδιόφωνο & CD Player
    Απαντήσεις: 111
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-06-14, 19:32
  2. προβλημα συντηρησης ψυγειου
    από ΚΑΤΣΑΒΙΔΗΣ στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-01-11, 21:52

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι