Καλώς ήρθες στο forum.Αν οι συνδέσεις σου είναι σωστές,θα σου έλεγα να τσεκάρεις,σε πρώτη φάση, τον χαλκοδιάδρομο που βρίσκεται ,ακριβώς κάτω από την αντίσταση που άλλαξες.Φαίνεται καμένος και ίσως έχει διακοπή.Μπορείς να ξύσεις προσεκτικά,την καμένη περιοχή στην πλακέτα,(ξεκόλησε την αντίσταση ,για να μπορείς να δουλέψεις πιο άνετα ) και να δεις σε τι κατάσταση βρίσκεται ο χαλκοδιάδρομος.Τσεκάρεις βέβαια και ωμικά με το πολύμετρο,δηλαδή,μετράς αν υπάρχει μηδενική αντίσταση στον συγκεκριμένο χαλκοδιάδρομο,βάζοντας τον ένα ακροδέκτη του πολυμέτρου,από την μία μερία του καμένου σημείου και τον άλλο ακροδέκτη από την άλλη και έχεις επιλέξει μετρηση αντίστασης.Θα πρέπει να έχεις ,όπως είπα ,μηδενική αντίσταση.
Η ίδια μέτρηση μπορεί επίσης να γίνει ,επιλέγοντας έλεγχο βραχυκυκλώματος με buzzer στο πολυμετρό σου,αν βέβαια διαθέτει τέτοια επιλογή το πολύμετρό σου.Αν ηχήσει το buzzer τότε είσαι ok.
Ο πυκνωτής δίπλα από την αντίσταση που άλλαξες,είναι μαυρισμένος.Πιθανών, το μαύρισμα οφείλεται στο κάψιμο της αντίστασης και ο πυκνωτής λογικά,δεν έχει πρόβλημα ,όμως άλλαξέ τον καλού-κακού,το κόστος είναι μηδενικό.
Παρεμπιπτόντως,αν είχε κάψει τρανζίστορ εξόδου ,τότε κατά 99% θα είχε dc τάση σε κάποια από τις εξόδους,οπότε δεν θα λειτουργούσε κανένα κανάλι, επείδη θα λειτουργούσε το κύκλωμα protect.
Αυτά τα ολίγα για αρχή.