-
Επισκευη συσκευης οζονοθεραπειας !
Καλησπερα !! θελω λιγη βοηθεια με τη συγκεκριμενη συσκευη που δειχνω στη φωτογραφια -->> http://tinypic.com/view.php?pic=2w5oxz6&s=5
μπορειτε να μου πειτε αρχικα τι ειναι τα 3 αυτα εξαρτηματα που εχω σημαδεψει ? το προβλημα μαλλον ειναι στο εξαρτημα 1 γιατι κανει καποιο περιεργο θορυβο !
-
-
Το 1 είναι ο μετασχηματιστής υψηλής τάσης (αν κάνει ένα σφύριγμα είναι φυσιολογικό), το 2 είναι η αεραντλία, και το 3 ο θάλαμος εκκενώσεων.
-
-
το ενα ειναι μετασχηματιστης υψιλης σαν αυτο που εχουν οι τηλεωρασεις CRT.
-
-
Τσιριγμα θα το ελεγα αυτο που ακουγεται απο το μετασχηματιστη ! και δεν εχει την ιδια ενταση !! μπορω να μετρησω τι ταση βγαζει με ενα απλο βολτομετρο ? αν δε φταιει ο μετασχηματιστης λογικα καποιο απο τ αλλα 2 εξαρτηματα δε θα φταιει ?? η αεραντλια καθε ποτε θα πρεπει να ανοιγοκλεινει ??
-
-
Δεν μπορεις να μετρησεις το μετασχηματιστη υψηλής με απλο βολτομετρο γιατι βγαζει ΚV , Τετοια κυκλωματα θελουν προσοχη και εμπειρια ο μετασχηματιστής μπορει να εχει διαρροή και κρατάει υψηλη ταση και εκτος πρίζας για ενα διαστημα το ιδιο ισχυει και για το τροφοδοτικο χαμηλής τάσης.
-
-
οι συγκεκριμενοι μετασχηματιστες συμπεριφερονται και σαν πυκνωτες θες να μου πεις ???
-
-
Την αεραντλία βλέπω για νούμερο 1 ύποπτο για τον θόρυβο . Αυτές οι αντλίες είναι παλμικές με προσθήκη λαστιχένιας μεμβράνης , μπορεί στο σημείο όπου δένεται ο πίρος με την μεμβράνη να ξεχαρβάλωσε λίγο με αποτέλεσμα αποσυντονισμό των παλινδρομικών κινήσεων του και επομένως και θόρυβο ,
-
-
δεν κανει θορυβο η αεραντλια !! δεν ανοιγοκλεινει καν !! (καθε ποτε θα επρεπε ν ανοιγοκλεινει ? ) ο θορυβος προερχεται καθαρα απο τον μετασχηματιστη !! πως μπορουμε να τον ελενξουμε ? ο θαλαμος εκκενωσεως δεν υπαρχει περιπτωση να εχει κατι ?
-
-
-
-
Η αεραντλία στέλνει αέρα στο σωληνάκι όση ώρα δουλεύει ( ; ) η συσκευή.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης