Παιδιά επανέχρομαι στο θέμα. Νέα δεδομένα
Πρώτα απ όλα να σας πω ότι όπως είπε ο
fgrek27 ( Γρηγόρης ) το μοτέρ είναι βραχυκυκλωμένο. Το πήγα σε δύο άτομα που κάνουν περιελίξεις και μου είπαν το ίδιο πράγμα. Η περιέλιξη κάνει 90 ευρώ ενώ ένα καινούργιο μοτέρ γύρω στα 160. Τι κάνω ? καινούργιο ή περιέλιξη ?( βέβαια θα ρωτήσω και τον φίλο μου ο οποίος πληρώνει τον λογαριασμό αλλά θέλω και την γνώμη των "συμβούλων" του site). Σε κάθε περίπτωση εφόσον σίγουρα το μοτέρ έχει πρόβλημα τα θέμα είναι τι γίνεται με την πλακέτα. Πρώτα απ όλα να πω ότι ο μεγάλος ηλεκτρολυτικός δεν ακούγεται κούφιος μιας και κουνώντας όλη την πλακέτα ( δεν τον έβγαλα απο πάνω) ούτε ακούω ούτε αισθάνομαι κάτι να κουδουνίζει. Το PCB γράφει επάνω JD-230B-B και είναι αυτό εδώ
http://www.chsinteractive.co.uk/elec...-jd-230b-b.htm
Μπορώ να βγάλω και καλύτερες φωτογραφίες ( αν χρειάζεται πείτε μου να το κάνω)
Πως μπορώ να καταλάβω αν έχει πρόβλημα ? Γιατί αν δεν το ελέξω αυτό μπορεί βάζοντας πάνω το μοτέρ (είτε καινούργιο είτε κάνοντας περιέλιξη το παλιό ) αν έχει πρόβλημα η πλακέτα να το ξανακάψει το μοτέρ. Μπορώ να βρω λοιπόν καινούργια πλακέτα ?(αν διαπιστωθεί ότι έχει πρόβλημα) ? Στο google πάντως μου βγάζει ένα μόνο βρετανικό site το οποίο μάλιστα λέει ότι το προιόν δεν βγαίνει πλέον.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας