Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 31
    Το avatar του χρήστη pol465
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αποστόλης
    Περιοχή
    Μη διαθέσιμο

Προεπιλογή

Αρα το τροφοδοτικο του υπολογιστη σου ειναι 400αρι. και θελεις να δοκιμασεις τον υπολογιστη σου με ενα 300αρι τροφοδοτικο.
    Το θεμα ειναι ομως οι καταναλωσεις. γι αυτο πες μας τι υπολογιστης ειναι. δηλαδη επεξεργαστη, καρτα γραφικων και μητρικη (ποια ειναι αυτα).

2. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον pol465 για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

dan (02-04-12)

Το avatar του χρήστη dan
    Μέλος
    Όνομα
    Θεόδωρος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κώστας Κ. Εμφάνιση μηνυμάτων
    400 είναι το "βλαμένο". Αυτό το δοκίμασα σε PC που έχει τροφοδοτικό 300 και δούλεψε. Μπορώ να κάνω το αντίστροφο; Αυτό ρωτάω προς το παρόν. Το απόγευμα θα σου πω λεπτομέρειες για το σύστημα.
    Δεν μπορώ να σου απαντήσω αν δεν έχω πληροφορίες για το σύστημα σου.
    Για μένα το 300αρι είναι πολύ μικρό και μάλλον δεν θα κάνει.
    Αλλά μπορείς να δοκιμάσεις αφήνοντας επάνω στον η/υ μόνο τα απαραίτητα.
    Για να μιλάς για 300αρια και 400αρια τροφοδοτικά, τότε μάλλον είναι παλιοί υ/η και έχουν δουλέψει για χρόνια.
    Κοίτα και την ψύξη του η/υ και του τροφοδοτικού. Δουλεύουν οι ανεμιστήρες;
    Είναι καθαρές οι ψήκτρες; Τι θερμοκρασίες έχεις;
    Γενικά δώσε μας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς για το σύστημα.
    Αν μπορείς βάλε και μερικές φωτογραφίες.
    Ξέμεινα από ψιλά…
    και μου κόψανε τα χοντρά!!!

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Μετά απο αφαιρέσεις έφτασα στο σημείο να αφήσω σε τροφοδοσία μόνο τη μητρική και πάλι έσβησε. Αρα τελικά είναι το τροφοδοτικό...
    Το σύστημά μου είναι:Τροφοδοτικό: Premier DR-8400 BTX 400 watt max (του 2007), επεξεργαστής: intel core2Duo, μητρική:ASROCK G31M-SR2.0, μνήμη:Ram DDR2 transeend 1GB 800MHz και δίσκοι WD SATA II 80GB KAI 500GB

Το avatar του χρήστη dan
    Μέλος
    Όνομα
    Θεόδωρος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Μετά απο αφαιρέσεις έφτασα στο σημείο να αφήσω σε τροφοδοσία μόνο τη μητρική και πάλι έσβησε. Αρα τελικά είναι το τροφοδοτικό...
    Το σύστημά μου είναι:Τροφοδοτικό: Premier DR-8400 BTX 400 watt max (του 2007), επεξεργαστής: intel core2Duo, μητρική:ASROCK G31M-SR2.0, μνήμη:Ram DDR2 transeend 1GB 800MHz και δίσκοι WD SATA II 80GB KAI 500GB
    Για τις επανεκκινήσεις μάλλον είναι πρόβλημα θερμοκρασίας και το κάνει για να προστατεύσει τον επεξεργαστή. Κλίσε το pc και άφησε να κρυώσει. Μετά άνοιξε το και μέτρα τον χρόνο που θα κάνει επανεκκίνηση. Μετά δοκίμασε πάλι με ζεστό το pc. Λογικά θα σου κάνει επανεκκίνηση πιο γρήγορα. Αν είναι έτσι θα πρέπει να καθαρίσεις το εσωτερικό – ψήκτρες να αφαιρέσεις τον επεξεργαστή και να τον καθαρίσεις από την παλιά θερμοαγώγιμη πάστα που έχει. Να βάλεις νέα πάστα και να ξαναδοκιμάσεις. Η ποσότητα που βάζουμε είναι μια σταγόνα και την απλώνουμε με μια πλαστική σπάτουλα η μια παλιά τηλεκάρτα. Μια καλή πάστα είναι η arctic silver 5. Δοκίμασε τα παραπάνω και βλέπουμε.
    Τώρα για το τροφοδοτικό που λες είναι μάπα. Εγώ δεν θα το έβαζα στον υπολογιστή μου. Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι φταίει το τροφοδοτικό αλλά η τροφοδοσία είναι το πιο βασικό τμήμα του η/υ. Αν αποφασίσεις να το αλλάξεις προτίμησε κάποιο επώνυμο τροφοδοτικό 500αρι και πάνω.
    Ξέμεινα από ψιλά…

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Δεν κάνει επανεκκινήσεις σβήνει εντελώς! Πρόβλημα θερμοκρασίας δεν έχει και ο επεξεργασής αλλάχθηκε πριν ένα χρόνο. Ευχαριστώ Θόδωρε και όλους σας για το χρόνο και τις βοήθειές σας. Θα κάνω μια δοκιμή με το τροφοδοτικό του άλλου PC με τροφοδοσία μόνο μητρικής και κύριου δίσκου πριν αγοράσω τροφοδοτικό. Θα σας ενημερώσω εν καιρώ για την έκβαση του...σεναρίου. Πάλι ευχαριστώ και καλή συνέχεια σε ότι κάνετε.

Το avatar του χρήστη dan
    Μέλος
    Όνομα
    Θεόδωρος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Δεν κάνει επανεκκινήσεις σβήνει εντελώς! Πρόβλημα θερμοκρασίας δεν έχει και ο επεξεργασής αλλάχθηκε πριν ένα χρόνο. Ευχαριστώ Θόδωρε και όλους σας για το χρόνο και τις βοήθειές σας. Θα κάνω μια δοκιμή με το τροφοδοτικό του άλλου PC με τροφοδοσία μόνο μητρικής και κύριου δίσκου πριν αγοράσω τροφοδοτικό. Θα σας ενημερώσω εν καιρώ για την έκβαση του...σεναρίου. Πάλι ευχαριστώ και καλή συνέχεια σε ότι κάνετε.
    Οκ Κώστα, ενημέρωσε μας για το θέμα. Δοκίμασε και αυτό που είπα με τους χρόνους που κλείνει. Αν είναι ζεστό θα κλείνει πιο γρήγορα. Δεν έχεις κάποιο κόστος να μετρήσεις τους χρόνους κρύο – ζεστό και μπορούμε να αποκλίσουμε το θέμα θερμοκρασίας. Το ότι ο επεξεργαστής είναι ενός χρόνου δε λέει κάτι. Μπορεί να μην πατάει καλά η ψήκτρα η να μην μπήκε σωστά η πάστα.
    Ξέμεινα από ψιλά…

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Δείτε τι κάνει μια απόφαση... Αν απο την αρχή που τσέκαρα τροφοδοτικό έκανα το αντίθετο, δηλαδή να δοκίμαζα το τροφοδοτικό που δουλεύει (ας είναι 300w, με τροφοδοσία μόνο μητρικής και βασικό σκληρό) και όχι το προς εξέταση τροφοδοτικό σε άλλο PC, θα κέρδιζα δυο μέρες απο τη ζωή μου και δε θα ζάλιζα και εσάς... Πάντως η ατυχία μου ήταν πως ο δεύτερος σκληρός παρουσίασε το πρόβλημα πριν δυο βδομάδες και όταν το ξαναπαρουσίασε μας μπέρδεψε... Αν και δεν αποκλείεται απο την αρχή να έφταιγε το τροφοδοτικό και το πρόβλημα να έβγαινε στο σκληρό. Τι να πώ... Και πάλι ευχαριστώ. Γειά-Χαρά

Το avatar του χρήστη dan
    Μέλος
    Όνομα
    Θεόδωρος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Δείτε τι κάνει μια απόφαση... Αν απο την αρχή που τσέκαρα τροφοδοτικό έκανα το αντίθετο, δηλαδή να δοκίμαζα το τροφοδοτικό που δουλεύει (ας είναι 300w, με τροφοδοσία μόνο μητρικής και βασικό σκληρό) και όχι το προς εξέταση τροφοδοτικό σε άλλο PC, θα κέρδιζα δυο μέρες απο τη ζωή μου και δε θα ζάλιζα και εσάς... Πάντως η ατυχία μου ήταν πως ο δεύτερος σκληρός παρουσίασε το πρόβλημα πριν δυο βδομάδες και όταν το ξαναπαρουσίασε μας μπέρδεψε... Αν και δεν αποκλείεται απο την αρχή να έφταιγε το τροφοδοτικό και το πρόβλημα να έβγαινε στο σκληρό. Τι να πώ... Και πάλι ευχαριστώ. Γειά-Χαρά
    Δηλαδή έβαλες το 300αρι και όλα είναι καλά; Το τροφοδοτικό στην έκανε τη δουλειά και με το δίσκο. Τώρα ξέρεις… επώνυμο τροφοδοτικό 500αρι και πάνω για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Μη το βασίζεσαι το 300αρι είναι μικρό.
    Ξέμεινα από ψιλά…

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Ο.Κ. έχεις κανένα συγκεκριμμένο ή όποιο επώνυμο;

Το avatar του χρήστη dan
    Μέλος
    Όνομα
    Θεόδωρος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Ο.Κ. έχεις κανένα συγκεκριμμένο ή όποιο επώνυμο;
    Μια μικρή ματιά που έριξα.
    http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.549204
    http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808863

Υπάρχουν πολλά καλά τροφοδοτικά.
    Το δικό μου είναι ENERMAX αλλα είναι λίγο ακριβά.
    Ξέμεινα από ψιλά…

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία