-
δεν θα βρεις στο εμποριο κατι σχετικο.η smd του εμποριου ειναι τεραστιες για τα κινητα.απο αλλο κινητο αν βρεις.
-
-
Τελικά είχες δίκαιο. Δεν βρήκα τπτ στο εμπόριο.
Όμως έχω καλά νέα. Δοκίμασα να ξαναβάλω την sim κάρτα και την αναγνώρισε κανονικά και χωρίς την smd.
Για να καταλάβεις είχα έναν adaptor (Magic Sim 28th) για να μπορώ να έχω 2 sim (What's up & F2G) στο κινητό. Για ένα χρόνο όλα δούλευαν μια χαρά. Αλλά το τελευταίο καιρό κάποιες φορές το σήμα χανόταν και έπρεπε να κάνω Flight Mode ΟΝ και μετά OFF. Οπότε νόμιζα ότι ο adaptoras δεν κάνει καλή επαφή και είπα να τον βγάλω. Τότε μαζί με τον adaptor ξήλωσα κατά λάθος και την smd. Μετά όταν έβαλα κανονική sim, για να δω αν έκανα ζημιά, είδα ότι δεν την αναγνωρίζει. Χτες όμως που δοκίμασα να βάλω πάλι την ίδια sim είδα ότι δουλεύει κανονικά.
Άρα το πρόβλημα μάλλον είναι με τον adaptor.*
Από το pinout (http://pinout.net/pinout-scheme/129/SIM) είδα ποια pin της sim και η smd που λειπει ειναι απο το reset. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να επηρεάζει την λειτουργιά του adaptor. Επίσης είδα ότι όταν ο adaptor είναι μέσα δεν τροφοδοτείται καθόλου. Μήπως ξέρεις τι IC είναι αυτό γιατί πάνω του δεν γράφει τπτ.
sim adaptor (front).jpgsim adaptor (back).jpgsim.jpg
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης