Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 17

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

εγω θα κοιταζα το κλειστο κυκλωμα αν εχει διαρροη. θα συμπληρωνα με αντιψυκτικο και απεσταγμενο νερο το κλειστο κυκλωμα. θα ελεγχα τους συλλεκτες και το δοχειο νερου για διαρροες, σπασμενα τζαμια, μονωσεις. και το σημαντικοτερο. θα κοιταζα αν ο προσανατολισμος ειναι ο σωστος. βλεπω πολλες φορες ακομη και σε νεες εγκαταστασεις, ακομη και σε εγκαταστασεις που τις εχει κανει επαγγελματιας υδραυλικος σοβαρα λαθη. επίσης θα καθαριζα και το καζανι του νερου απο αλατα και ξενες ουσιες.

Το avatar του χρήστη aser
    Μέλος
    Όνομα
    Σταύρος
    Περιοχή
    greece

Προεπιλογή

22032012(002).jpg22032012(004).jpg22032012(005).jpg22032012(006).jpg22032012(007).jpg22032012(003).jpg
    Ακομα δεν εχω κανει κατι γιατι η προσβαση δεν ειναι ευκολη, απο της φωτο που βλεπετε σωζετε τιποτα;

Το avatar του χρήστη JIM_6146B
    Μέλος
    Όνομα
    jim
    Περιοχή
    ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Προεπιλογή

Καταρχάς το δύσκολο είναι η πρόσβαση όπως είπες . Εδώ θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους ότι βάλε υγρά και βλέπεις . Αν έχεις πρόβλημα τότε όπως το βλέπω κατέβασμα όλο των ηλιακό με βοήθεια απο κάποιον που ξέρει και μετά συντήρηση καθαρισμό κλπ. αν γίνεται ??? η αλλιώς πας για καινούργιο .

Πάντος το σημείο που είναι εγκαταστημένος δεν σηκώνει και πολλά πειράματα .... κίνδυνος...πτώσεις , σπαμένα κεραμίδια κ.λ.π.

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

θα σου ελεγα να κοιταξεις για διαρροες τοσο σε ενωσεις, οσο και στο ιδιο το καζανι και τα κατοπτρα. επίσης αλλαγη, προσθηκη μονωτικων στις σωληνωσεις σου. αυτο το ασπρο θερμοσιφωνακι στο κατω μερος τι ρολο παιζει?

Μέλος
    Όνομα
    Σταύρος
    Περιοχή
    greece

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JIM_6146B Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καταρχάς το δύσκολο είναι η πρόσβαση όπως είπες.

Πάντος το σημείο που είναι εγκαταστημένος δεν σηκώνει και πολλά πειράματα .... κίνδυνος...πτώσεις , σπαμένα κεραμίδια κ.λ.π.
    Αυτος ειναι ο λογος που δεν εχω κανει ακομα κατι, σημερα ανεβηκα να δω αν μπορω να δουλεψω η θα φαω τα μουτρα και το δευτερο ειναι 100% γιατι η σκαλα που εχει ειναι καθετη και δεν μπορεις να στηριξεις το βαρος σου πουθενα και με ενα χερι δεν γινεται η δουλεια.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xsterg Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτο το ασπρο θερμοσιφωνακι στο κατω μερος τι ρολο παιζει?
    Ειναι μποιλερ για να παιρνουμε ζεστο νερο απο των λεβητα με τα καλοριφερ, αυτη η σκουρια που εχει δεν μου αρεσει και σκεφτομαι αν εχει διαρροη και δεν το εχω δει μεχρι τωρα.
    Μελλοντικα ολοι η εγκατασταση του θα ξηλωθει και θα παει στην ταρατσα σε κτιριο που ειναι διπλα απο αυτο το σπιτι.

Μέλος
    Όνομα
    Σταύρος
    Περιοχή
    greece

Προεπιλογή

Επανερχομαι στο θεμα, προσφατα εφερα υδραυλικο να των δει και να ριξει το αντιψυκτικο, δεν ημουν σπιτι οταν εγινε η δουλεια αλλα ο πατερας μου.

Εκεινος λεει οτι δεν βλεπει να εχει προβλημα, αλλα το προβλημα παραμενει... Επειδη εχω υψοφοβια δεν ξανα ανεβαινω εκει ψηλα τελευταια που το εκανα ετρεμα σαν το φυλο , θα φωναξω αλλον υδραυλικο να το δει εκτος και αν καποιος απο σας ειναι απο την αρτα και μεσω πμ κανονισουμε ραντεβου.

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

εμ φιλε μου. δεν μπορεις να ανεβεις. φωναξε υδραυλικο και τελειωνε. διαγνωση μεσα απο το ιντερνετ δεν γινεται.

Παρόμοια Θέματα

1. Αδειασμα θερμοσιφωνα......
    από Τρελος Επιστημονας... στο forum Υπόλοιπες Λευκές Συσκευές
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-03-17, 21:07

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία