Κωστα εχεις υπ'οψην οτι οι 845 ανεβαζουν πολυ θερμοκρασια;
Κωστα εχεις υπ'οψην οτι οι 845 ανεβαζουν πολυ θερμοκρασια;
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
"Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.
spirakos έγινε και η τράμπα στις εξόδου , και παραμένει το πρόβλημα ! πάω για τις ενώσεις στην είσοδο,ελπίζω να είναι εκεί το πρόβλημα ! Μόλις θα έχω αποτελέσματα θα τα αναφέρω.
Ο Σπυρος μιλουσε για τους μετασχηματιστες εξοδου...
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
"Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.
spirakos (25-02-12)
μετά από πολλές μέρες διακοπή, στις προσπάθειες επισκευής του ενισχυτή Music Angel Class A 845
επανέρχομαι με τράμπα τους μετασχηματιστές εξόδου του ,και το αποτέλεσμα είναι , ότι μεταφέρθηκε ο βόμβος στο δεξί κανάλι που σημαίνει , ότι ο μετασχηματιστής έχει το Πρόβλημα !! ;
αναμένω απαντήσεις
Αρα ο μετ.εξοδου ευθυνεται για τον βομβο
Το σχεδιο ειναι αυτο που ανεβασε ο κοκαρ?
Την αμφισβήτηση τη δεχόμαστε σαν προσβολή στην ανθρωπιά μας
ναι αυτό είναι που ανέβασε ο κοκαρ
Τι θα εκανα στη θεση σου:
Ενα ελεγχο μηπως εχει τσακισει καπου το συρμα, μετα θα ξετυλιγα τα τυλιγματα σημειωνοντας τη φορα και τις σπειρες, αν βρεθει το προβλημα αλλαγη του αντιστοιχου τυλιγματος αλλιως παραγγελια με τις σημειωσεις
Ολα αυτα γιατι οι μετ.εξοδου ειναι τουλαχιστον η μιση τιμη της κατασκευης
Αν δεν εχεις οικονομικο προβλημα, παραγγελνεις η αγοραζεις ενα ετοιμο κομματι και ξεμπερδευεις
Την αμφισβήτηση τη δεχόμαστε σαν προσβολή στην ανθρωπιά μας