-
εκει που μετρας 16v φαση γειωση σημαινει οτι δεν εχει γειωση.τσεκαρε το ειναι ακρος επικινδυνο.
-
-
Μπορεί να πρόκειται και για διαρροή λαδιού εσωτερικά. Κατευθείαν για πέταμα.
-
-
Σε σειρά θα είναι οι 2 αντιστάσεις;
-
-
Μαλλον θα ειναι παραλληλα.Και δεν ειναι και απολυτως σιγουρο οτι θα ειναι ιδιες οι τιμες τους.Μπορει η μια να ειναι 1000w και η αλλη 1500w.
-
-
η αντισταση επανω εχει 4 ακροδεκτες...στους 2 παει ρευμα στον ενα ειναι ο ουδετερος και στην τεταρτη ειναι η γειωση
επανω γραφει 2500 w οτι ειναι .. το προβλημα ειναι πως μετραω το ρευμα που παει στους ακροδεκτες και βρηκα πως φαση-ουδετερος 220v αλλα φαση-γειωση μολις 16v πραγμα που σημαινει πως καποιο προβλημα υπαρχει εσωτερικα διοτι εξωτερικα δεν υπαρχει καποια διαροη η κατι αλλο..βεβαια το εχω βαλει στην ακρη προς το παρον μεχρι να παρω μια καινουργια αντισταση αν βρω
-
-
Σε καλοριφέρ λαδιού Delonghi που λείπει το φις πως θα καταλάβω ποια είναι η γείωση για να βάλω φις?
Τα καλώδιά του είναι μπλέ, καφέ , πρασινοκίτρινο. Λογικά το πρασινοκίτρινο δεν είναι η γείωση?
Μου το έδωσε ο αδερφός μου γιατί έκανε βραχυκύκλωμα,μαύρισε το φις και την πρίζα και πήγε και έκοψε το φις.
Φυσικά θα το ανοίξω πρώτα να δω και μέσα τις επαφές τι συμβαίνει.
-
-
Ναι το πρασινοκίτρινο είναι η γείωση , να κοιτάξεις να πάρεις κατάλληλο φις (σούκο) , όχι ότι νάναι .... ζήτα να σου δώσουν για (καλοριφέρ να το πεις προφορικά) ... συνήθως αυτά τα φις είναι μαύρα και από καουτσούκ και δεν λιώνουν
-
Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Κυριακίδης για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης