σε προκαλω για 2 πραγματα
1. να πεις οτι ξερεις για μενα (που δεν με ξερεις)
2.να πεις απο που αγορασες το περισκοποιο (διευθυνση τηλεφωνο μαγαζιου) ΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ
Οταν εγω ελεγα για ιντερνετικους μπατσους, ελεγες οτι βλεπω φαντασματα και οτι θελεις να προστατεψεις τον φιλο.Σαματις να ειχα δικιο...
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
"Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.
σε πειραζει να μαθουμε την αληθεια
διαφερετικα θα εχεις παντα μια απορια
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pantso : 22-02-12 στις 19:34
Αν μιλας για προσωπικο επιπεδο, ΟΧΙ, δεν θα την εχω.Γιατι απλα δεν με ενδιαφερει να μαθω που το βρηκε, δεν με βοηθαει σε κατι.Θα ηθελα ομως να εβλεπα μεσα απο αυτο και να το περιεργαζομουν εαν ειχα την ευκαιρια.
Ειμαι διαολεμενα περιεργος, αλλα αυτο ειναι κατι πολυ προσωπικο αν θελεις τη γνωμη μου και δεν επιτρεπεται να το ρωτησω σε εναν ανθρωπο που δεν τον ξερω.Επισης, εαν το βρηκε με παρανομο τροπο, δεν προκειται να μαθω ποτε την αληθεια, ακομη και αν ειμαι φοβερα πονηρος λυκοφιλος, ειναι μαλλον απιθανο να με εμπιστευτει εφ'οσον δεν γνωριζομαστε καν απο κοντα.Ποσο μαλλον ο δικος σου τροπος, που ειναι προκλητικα πιεστικος.Οποτε, γιατι να ασχοληθει καποιος σε ενα παιχνιδι που δεν προκειται να κερδισει;
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
"Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.
Σου είπα ότι μέσα σε αυτό postυπάρχει κάθε απάντηση στα ερωτήματα σου αλλά αφούτο iqσου είναιπεριορισμένων δυνατοτήτων και θέλεις να σου απαντήσω προσωπικά και να παίξουμετο παιχνίδι με τους αστυνομικούς και τους κλέφτες θα μας δόσης το τηλέφωνο της υπηρεσίαςπου δουλεύεις το όνομα σου για να ξέρωποιον θα ζητήσω θα σε καλέσω να σου δώσω κάθε πληροφορία.
Να ξέρεις ότι αφού νομίζεις πως είσαι ιντερνετικος πράκτορας
Δυο πράγματα δεν κάνεις καλά
1) Η δεν κάνεις καλά την δουλεία σου
2) Η δεν παίρνεις όλα σου τα φάρμακα
Και επιμένω να αναιρέσεις τα υπονοούμενα που αφήνεις για μένα
Μα έτσι δεν είναι ???
Θα δώσω εγώ τέτοιες απόρρητες πληροφορείς σε κάποιον που δενξέρουμε τι δουλεία κάνει????
Άσε που έχω ίδει απαντήσει αλλά τώρα που να κάθετε να διαβάζεικαι να ανοίγει όλα τα link που έχω ποστάρει
γιατι φοβασε να δωσεις πληροφοριες ειναι απορρητος ο τροπος που το απεκτησες τι εσαι ο 007.
οσο για τα link δες τα καλλυτερα για να καταλλαβεις αν μπορεις να το εισαγεις .
τη δουλεια μου την κανω καλα περιμενε.
μεχρι τοτε πες μας απο που το πηρες για να παρει οποιος θελει οπως ελεγες προχθες
και αν σου ειναι ευκολο δωσε παρακαλω τον P/N και τον S/N ειναι στην ταινια κατω απο τα προσοφθαλμια.
επειδει πιθανον σε εχουν πιασει κοροιδο (αν δεν την εχεις κανει εσυ) θα εκανες καλα να δηλωσεις οτι το εχεις εκει που πρεπει στο εχω ξαναπει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pantso : 22-02-12 στις 21:53