1. θα ηθελα να δωσης τα στοιχεια του μαγαζιου που το αγορασες και παραστατικο αγορας για να παρω και εγω ενα.
2. υπενθυμιζω ξερω πολυ καλα τι λεω.
1. θα ηθελα να δωσης τα στοιχεια του μαγαζιου που το αγορασες και παραστατικο αγορας για να παρω και εγω ενα.
2. υπενθυμιζω ξερω πολυ καλα τι λεω.
Πηξαμε στους ιντερνετικους μπατσους...
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
"Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.
μπορει να σε προστατευουν οταν εισαι ασχετος
Υποψιάζομαι ότι εννοεί ότι δεν έπρεπε να μπορεί να το βρει σε λειτουργική κατάσταση... στο εμπόριο του γιουσουρούμ.
Σε αυτό ίσως να έχει δίκιο, αφού τουλάχιστον παλαιότερα έπρεπε όλα τα εκποιούμενα από τον ΕΣ να ακολουθούν την διαδικασία προτοκόλλου καταστροφής των! Συνήθως τα μαζεύαν κάπου και τα "τσεκουριάζαν" πριν τα πουλήσουν στους παλαιοπώλες! Πάντα όμως όλο & κάτι "ξέφευγε" από τον "τσεκουράτο" και κατέληγε σε "επιλεγμένους" πελάτες!!! Ο μακαρίτης ο Καζαντζίδης πάντα είχε φυλαγμένα για τους "επιλεκτικά γνώστες" κομμάτια ανέγγιχτα!!! Πιστεύω ότι πολλοί, ή έστω αρκετοί, θα το ξέρουν αυτό!!!
Αν εννοεί κάτι ανάλογο, έχει ένα δίκιο... αν και θα μπορούσε κάποιος να το βρει από την Ευρωπαίκή ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΛΗΡΩΣ αγορά στρατιωτικών υλικών όπου πωλούνται ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ολόκληρα, όπως πχ από Ολλανδία, ή Αγγλία!!!
Τα πάντα εν σοφία ποιήσαντες! "...μείνετε στα ηλεκτρονικά σας και όλα καλά! Ο κόσμος κυλάει καλύτερα χωρίς τις υπόλοιπες συζητήσεις"
--X---
IEEE member since 1988
Εφοσον οπως λες γνωριζεις πολυ καλα την περιπτωση και διακρινεις καποια παρανομια, εαν ηθελες να προστατεψεις τον φιλο(και γιατι οχι και καποιον αλλο που ισως ενδιαφερεται για κατι παρομοιο) θα μοιραζοσουν τις γνωσεις σου εξ'αρχης χωρις να κομπαζεις οτι γνωριζεις πολυ καλα την περιπτωση, κρατωντας ομως τις οποιες πληροφοριες μυστικες.
Επισης, το να ζητας τα στοιχεια του μαγαζιου που εγινε η αγορα, περισσοτερο σαν προσπαθεια ελεγχου μοιαζει παρα σαν προσπαθεια βοηθειας/προστασιας.
Βοηθησε μας λοιπον, να καταλαβουμε τι το παρανομο υπαρχει, οχι αερολογωντας, αλλα βοηθωντας μας να καταλαβουμε παραθετοντας το οποιο σχετικο νομικο πλαισιο μπορει να υπαρχει.
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
"Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.
μιλάμε για απαρχαιωμένη τεχνολογία , αν o στρατός το χρησιμοποιεί ακόμα, κάνει πολύ άσχημα, γιατί με τη κάμερα του κινητού φαίνεται ο προβολέας υπερύθρων απο χιλιόμετρα μακρυά
1 το Μ19 ειναι περισκοπιο που χρησιμοποιειται για νυχτερινη οδηγηση αρματων μαχης.
2. ειναι οργανο με λυχνιες 1ης γεννιας πραγματι παλαιο (χρησιμοποιηθηκε για πρωτη φορα στις αρχες τις δεκαετιας του 1960)
3. στον στρατο χρησιμοποιειται ακομη δεν εχει αποσυρθει και ανηκει στην κατηγορια των ελεγχομενων υλικων, οπως ακριβως τα τυφεκια- πιστολια κλπ.
4.τετοια υλικα δεν εκποιουνται ιδιετερως οταν χρησιμοποιουνται ακομη.
5.αποφασισα να απαντησω στον φιλο που κατεχει ενα Μ19 με συγκεκριμενο τροπο γιατι και ασχετος ειναι αλλα και προκλητικος.
6.ας δωσει τα στοιχεια αγορας του περισκοπιου.
7για την προστασια του ας δηλωσει την κατοχη του παραπανω υλικου σε αρμοδια υπηρεσια .
8.υλικα night vision στρατιωτικων προδιαγραφων δεν πωλουνται σε ιδιωτες πουθενα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pantso : 20-02-12 στις 21:52
αν ήταν κάτι πιο καινούριο θα ήμουν μαζί σου αλλά επειδή ο στρατός έχει πχ ακόμα Μ1 , αυτό σημαίνει ότι όλη η κρήτη πρέπει να μπει φυλακή.
μην το συνεχίζεις δεν έχει νόημα, μπορεί και κάποιος να το βούτηξε οκ αλλά μιλάμε για αρχαίο εξάρτημα που αν χρησιμοποιηθεί θα κλάψουν μανούλες αυτών που είναι μέσα στο άρμα η στο τόμα. Είναι ορατό(τι ορατό μόνο που δεν λέει εδώ είμαι βαρέστε με ) απο ελικόπτερα , αεροπλάνα , πυραύλους,βόμβες ,αντιαρματικά και όλα τα συναφή.
Εδώ κάνουν αμάν να μην φένεται το θερμικό ίχνος των αρμάτων και θα ανάψουν προβολαία υπερύθρων ?
πραγματικά αν στα επιτελεία υπάρχουν τέτοια σχέδια όλοι οι καραβανάδες πρέπει να πάνε σπίτια τους με κλοτσιές...
ποια iphone, θα κοιτάει ο άλλος από την οθόνη του αντιαρματικού και θα φεγκοβολεί το άρμα απο χιλιόμετρα, όλα δουλεύουν με ανιχνευτές υπερύθρων.
ο πύραυλος θα έχει 1000% ευστοχία, καλύτερα και απο τις δοκιμές θα τα πάει