Σελίδα 6 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 106

Προεπιλογή

Σε ευχαριστώ φίλε μου angelikos. Ο λόγος που θα ήθελα να το κάνω να δουλέψει δεν είναι φυσικάγια να το έχω να βλέπω το βράδυ γιατί και να δουλέψει αυτό θέλει καροτσάκι νατο τσουλάς είναι πολύ βαρεί αλλά από τηνστιγμή που το έχω και κάθετε αποφάσισα αν τελικά βρω έναν τρόπο να φτιάξω αυτό τοριμαδοτροφονοτικο του να το κάνω χόμπι είναι δεν θα βγάλω κάτι. Στην θητεία μουστα τεθωρακισμένα έχει τύχει να δουλέψουμε κάτι τέτοιο θυμάμαι αυτό το χοντρό μαύροκαλώδιο που λες θυμάμαι ότι το τροφοδοτικό ήταν κάπου κοντά στα πόδια του οδηγού,επίσης θυμάμαι ότι μόνο αν ανάβαμε τους προβολής ir μπορούσες να διακρίνειςπράγματα. αλλά Όπως λέει και ο φίλος phatt δεν ξέρουμε τι ανάγκες έχει η συσκευήγια ρεύμα 15kv? amber ???είναι εύκολο να βρούμε κάπου σχεδία ενός τροφοδοτικού που να βγάζει τα volt καιτα amber που χρειάζεται ?
    (παιδιά και φυσικά από 220v (ΔΕΥ) μη νομίζετε ότι θέλω να τοκάνω και φορητό!!! )

Το avatar του χρήστη spirakos
    Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Εχω κατι κατα νου αν δουλεψεις με το καλημερα εναλλασομενο αλλα λιγο επικινδυνο μη γνωριζοντας απαιτηση σε ρευμα
    http://en.wikipedia.org/wiki/Voltage_multiplier
    Επειδη θα χρειαστεις πολλα σταδια οσπου να φτασεις τα 15κιλοβολτ θα μπορουσες να παρεις ενα μετασχηματιστη 230/500 ωστε να πολλαπλασιασεις τα 500 αντι για τα 230

Το δυσκολοτερο κομματι πιστευω ειναι να βρεις πυκνωτες και διοδια σε τοσο υψηλη ταση
    Την αμφισβήτηση τη δεχόμαστε σαν προσβολή στην ανθρωπιά μας

Το avatar του χρήστη sotron1
    Μέλος
    Όνομα
    Σωτήρης
    Περιοχή
    Αθήνα, Περιστέρι.

Προεπιλογή

Στην τηλεόραση πόσο είναι η υψηλή τάση . Εάν θυμάμαι καλά εκεί γύρω είναι 13 Kv έως 18 Kv

Το avatar του χρήστη Phatt
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Σέρρες

Προεπιλογή

Παιδια πρωτα θα πρεπει να ξερουμε τι απαιτησεις εχει σε ρευμα η συσκευη.
    ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
    "Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.

Το avatar του χρήστη sotron1
    Μέλος
    Όνομα
    Σωτήρης
    Περιοχή
    Αθήνα, Περιστέρι.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Phatt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια πρωτα θα πρεπει να ξερουμε τι απαιτησεις εχει σε ρευμα η συσκευη.

Είναι μια καλή πρόκληση γνώσεων εδώ. Αφού πρώτα έχουμε τις σωστές πληροφορίες.

Προεπιλογή

Είμαι πολύ χαρούμενος που το βλέπετε ποιο ζεστά το θέμα αλλάδυστυχώς οι γνώσεις μου σε τόσο υψηλές τάσης είναι πολύ λίγες, οπότε αν τελικά βρεθείκάποια λύσει το μόνο που θα μπορώ να βοηθήσω είναι άπλα να το κατασκευάσω
    Ναι όντος στης τηλεοράσεις της παλιές με τον καθοδικό σωλήναη τάσσει είναι 13kv με 18 kv αυτό μας λέει τίποτα ή είναι άκυρο ?

Το avatar του χρήστη Thanos10
    Μέλος
    Όνομα
    θανος
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Την ταση την ανεβαζεις ευκολα και μαλιστα απο χαμηλη 12ν 24ν το θεμα ειναι τι αναγκη εχει απο ρευμα γιατι τα τροφοδοτικα ΥΤ δινουν μεν υψηλη ταση αλλα με ελαχιστα mA αν και νομιζω οτι εκει παιζει και η δικια σου συσκευη.

Νέο Μέλος
    Περιοχή
    Λάρισα

Προεπιλογή

ΜΕ 50mA είσαι καλυμένος. Είναι αρκετά για να λειτουργήσουν οι δύο λυχνίες

Νέο Μέλος
    Όνομα
    πανος
    Περιοχή
    θεσ/νικη

Προεπιλογή

πως βρεθηκε στα χερια σου αυτο το περισκοποιο που αν και παλιο, βρισκεται ακομη σε χρηση στο στρατο και δεν μπορεις να το βρεις σε μαντρες η στο μοναστηρακι.( ακομη και αν το βρεις βρισκεται παρανομως εκει )
    Και ξερω πολυ καλα τι λεω.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pantso : 20-02-12 στις 18:29

Προεπιλογή

Το αγόρασα από μαγαζί που πουλαει τέτοια είδη
    Α! και επειδή παίζει πολύ θέμα με το αν πουλιούνται τέτοια είδηόποιος το θέλει μπορώ να το πουλήσω 1 να έχει και αυτός !!!!!!!!!!!

Σελίδα 6 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. GRUNDIG vision 32 3821 remote no work
    από fuzz στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-01-12, 21:49

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •