Τα 300V υπάρχουν. Ξέχασα να το αναφέρω προηγουμένως. Το πρωτεύον έχει μόνο δύο ηλεκτρολυτικούς και αυτοί είναι καλοί.
Τα 300V υπάρχουν. Ξέχασα να το αναφέρω προηγουμένως. Το πρωτεύον έχει μόνο δύο ηλεκτρολυτικούς και αυτοί είναι καλοί.
Aλλαξε τους φιλε μην δινεις βαση παντα στις μετρησεις των πυκνωτων.Οταν της δινεις εντολη να ξεκινησει τι κανει ακριβως?
Μόλις τους άλλαξα. Η κατάσταση είναι η ίδια. Δίνοντας εντολή να ξεκινήσει δεν κάνει απολύτως τίποτα. Το LED εξακολουθεί να είναι αναμένο και η ταλάντωση που ακούγεται δεν αλλάζει ρυθμό. Η τάση στο τρανζίστορ υψηλής παραμένει 12Volt.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη A-tech : 18-02-12 στις 23:23
φιλαρακι αντικατεστησε η αν δε εχει χαλασει ξαναγραψε τη μνημη 24c04 η 08 αν θυμαμαι καλα....πεντε πεντε τις αλλαζαμε τις μνημες στα ak30...
οταν τη ξεκολλησεις τη μνημη βαλτη στο ρευμα και δες αν αναψει το led πρασινο στο πατημα του prog+.....ετσι θα σιγουρευτεις οτι εινια απο κει.....καλη
επιτυχια...!!!!!
Βγαζει αλλες τασεις το τροφοδοτικο?
Νόμιζα πως υπήρχαν τα 5V στο stand-by επειδή άναβε το LED. Στις φωτογραφίες σημείωσα με πράσινο ποιες τάσεις υπάρχουν και με κόκκινο αυτές που δεν υπάρχουν.
Τάσεις_1.jpgΤάσεις_2.jpg
Ακολούθησα τις οδηγίες σου. Η χαρά του επαγγέλματος είναι μεγάλη και έτσι αποφάσισα να το ξενυχτίσω λιγάκι! Ξεκόλλησα τη μνήμη η οποία είναι η 24C08A ( ATMEL548 ) και δίνοντας εντολή γίνεται πράσινο το λαμπάκι και έτσι έχει 126Volt στο τρανζίστορ. Επομένως πρέπει να δοκιμάσω να την προγραμματίσω εάν δεν χάλασε. Ωστόσο δεν έχω προγραμματίστρια αλλά σκεφτόμουν από καιρό να πάρω (παλαιότερα ως φοιτητής πορευόμουν με κάτι απλές από κατασκευές του ELEKTOR).
Όμως πρόγραμμα πιο να επιλέξω; Κάνοντας αναζήτηση εδώ βγάζει διάφορα για το σασί αυτό: http://elektrotanya.com/?q=showresul...=eeprom&page=0
Αλλά εάν τελικά αποφασίσω να αγοράσω καινούρια μνήμη, μπορώ να βρω είδη προγραμματισμένη για το συγκεκριμένο μοντέλο;
αν θες τη γνωμη μου κατεβασε απο το tanya μερικα bin....και ξεκινα να προγραμματιζεις.....μεγαλη χαρα οταν ανοιγει και δεν εχει τις καταλληλες ρυθμισεις
και ξαναγραφεις και δωστου παλι.....μια βαση βαλε και ασχολησου.....γραφε ξαναγραφε......!!!!!χεχε!!!!αυτα ειναι τα ηλεκτρονικα....τη καλημερα μου....