Λεπον πηγα προχθες στο φανο και πηρα ενα δεκτη στα 38kHz(TSOP 4038 ) και εναν πυκνωτη για να τον αλλαξω καλου κακου.κοστος 1Ε και τα δυο.σημερα εκατσα τα αλλαξα και το εβαλα στο ac και ολα κομπλε.ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια!
Λεπον πηγα προχθες στο φανο και πηρα ενα δεκτη στα 38kHz(TSOP 4038 ) και εναν πυκνωτη για να τον αλλαξω καλου κακου.κοστος 1Ε και τα δυο.σημερα εκατσα τα αλλαξα και το εβαλα στο ac και ολα κομπλε.ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια!
FILMAN (29-08-16)
μαλλον αντιμετοπιζω το ιδιο προβλημα και με το δικο μου.ειναι ενα nova electric .με το κουμπακι που εχει πανω το ανοιγω και το κλεινω με το τηλεκοντρολ τιποτα.το τηλεκοντρολ το εχω δοκιμασει ειναι οκ.πως μπορω να μαθω τι δεκτη εχει το δικο μου?και επειδη εδω στην αρτα δεν ειμαι σιγουρος αν μπορω να το βρω αν μπορει καποιος να δωσει καποιο λινκ σε online καταστημα.ευχαριστω
κανενας?????
Εχω και εγώ πρόβλημα με ένα kendo. Μπορεί κανείς να βοηθήσει γιατί κ εγώ είμαι από επαρχία;
Καλημερα φιλε "sig1973".
Στο παρακατω "λινκ" υπαρχουν τα καταστηματα μαζεμενα.
Ψαξε,ισως καποιος στελνει με αντικαταβολη,να κανεις τη δουλεια σου.
http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=39265
φιλικα και χριστός Ανέστη,Γεωργιος (αθικτον).
IMAG0964.jpg IMAG0958.jpg KENDO ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ.
Ευχαριστώ για την απάντηση σου "αθικτον" αλλά μπορεί κάποιος να μου πει πως να το ζητήσω και αν θα είμαι σίγουρος οτι αυτό που θα παραγγείλω θα είναι συμβατό και θα λειτουργήσει? δεν μπορώ να χάσω τα χρήματα μου σε κάτι που δεν είναι συμβατό. Δεν έχω περιθώριο για τέτοια έξοδα. Σας παραθέτω φωτογραφίες με τα στοιχεία του κλιματιστικού και από το μάτι και ζητάω την βοήθεια σας. Ευχαριστώ. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή γιατί είμαι άσχετος με το θέμα και σε λίγο θα ξεκινήσουν και οι ζέστες!!!