τελικά το έκανες να δουλέψει τι χρειάστηκε ?
τελικά το έκανες να δουλέψει τι χρειάστηκε ?
εγώ λέει αφού δεν έχεις ιδέα να στο φτιάξει κάποιος που ξέρει 15kv δεν είναι για να παίζεις ειδικά αν δεν ξέρεις
Μα μι φοβάστε θα προσέχω!!!!
Και άμα χτυπήσω κακό του κεφαλιού μου
Τελικά θέλει 15kv
1)Εξήγησα ότι νευρίασα με αυτούς που με αποκάλεσαν κλέφτη
2)Αυτό που θα ήθελα λιπών είναι από κάποιον που έχει τις γνώσειςΠάνο σε ένα τέτοιο τροφοδοτικό να το συζητήσουμε
Τι από τα 2 δεν είναι κατανοητά?
Δεν έχω ασχοληθεί ξανά με την μετασκευή τέτοιου υπάρχει κάποιοςεδώ μέσα που θα μπορούσε να μου πει κάποια πράγματα ???
Εγω αυτο που εχω απορια και δεν το ειπε κανεις μεχρι τωρα, ειναι τι αναγκες εχει η συσκευη σε ρευμα...
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
"Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.
καλημέρα φίλε μου.
Αυτό το πράγμα που κρατάς στο χέρι σου είναι ένα περισκόπιο που μπαίνει σε άρματα μάχης ή μεταφοράς προσωπικού, όπως Μ113. Είναι ένα μηχάνημα παρωχημένης τεχνολογίας, χρειάζεται ένα τροφοδοτικό υψηλής τάσης που παίρνει 24 vdc και βγάζει 12 έως 15 Kv στην έξοδο του για να τροφοδοτήσει τις δύο IR λυχνίες. το τροφοδοτικό είναι ενσωματωμένο στο άρμα, και με καλώδιο με special μονωση τροφοδοτεί το περισκόπιο. Η υψηλή τάση είναι ανορθωμένη, ο αρνητικός της πολος συνδέεται στο σασσί του άρματος και ο θετικός στο περισκόπιο.
Αυτά για την πληροφόριση σου.
Κατά τα άλλα κρατάς στα χέρια σου ένα άχρηστο πράγμα και θα σου εξηγήσω αμέσως γιατί.
Οι δύο λυχνίες κάνουν ενίσχυση το φάσμα των υπέρυθρων αρχικά και στην συνέχεια το μετατρέπουν σε ορατό για να μπορεί ο οδηγός να έχει εικόνα. Πάνω στο άρμα υπάρχουν προβολείς υπέρυθροι, που φωτίζουν μέχρι εκατό μέτρα μακριά.
Αυτή την στιγμή υπάρχουν κάμερες στο εμπόριο για συστήματα επιτήρησης με ενσωματωμένα leds και μπορούν να σου δώσουν πολύ καλή εικόνα με ανάλυση 700 tvlines (καμιά σχέση με την εικόνα που βλεπεις από το περισκόπιο) σε μια απόσταση έως 40μ. η τιμή τους είναι 160€
επίσης υπάρχουν προβολείς ΙR 250W και 300w με συγκλίνουσα δέσμη που μπορούν να φτάσουν τα 150μ μήκος. τιμή 150 -300€.
Αρα λοιπόν κρατάς στα χέρια σου κάτι που μόνο στο μουσείο θα μπορούσε να χρησιμεύσει. Ελπίζω να σε κατατόπησα.
δηλαδή ΄όλη η ιστορία έγινε για υπέρυθρη νυχτερινή όραση?