Σελίδα 4 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 106

Το avatar του χρήστη jimk
    Μέλος
    Όνομα
    dimitris
    Περιοχή
    space

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Nemmesis Εμφάνιση μηνυμάτων
    xaxaxaxaxaxaxaxa... ελεος... τραγικος μην γινεσαι και εσυ...
    γιατι γελας σου φαινεται αστειο??
    αμα λεει αληθεια τοτε υπαρχει προβλημα....

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jimk Εμφάνιση μηνυμάτων
    σιγά μην λέει αλήθεια

Το avatar του χρήστη Phatt
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Σέρρες

Προεπιλογή

Αμα ηταν να εβαζαν μεσα τον κοσμο για ενα night vision, τοτε τι πρεπει να κανουν σε ολα τα ακρητικα χωρια που ειναι πιτα στα οπλα;Επιχειρηση Σκουπα;
    ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
    "Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.

Το avatar του χρήστη jimk
    Μέλος
    Όνομα
    dimitris
    Περιοχή
    space

Προεπιλογή

και εγω το θεωρω ακραιο και ειδικα για ενα οργανο παλιο... αλλα ποτε δεν ξερεις τι γινεται..

Το avatar του χρήστη Nemmesis
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jimk Εμφάνιση μηνυμάτων
    εαν λεει αληθεια τοτε πραγματικα αυτο που εχει στα χερια του δεν επρεπε να το ειχε... γιατι δεν ειπε ακομα πως ηρθε στα χερια του???
    φανατικος αντιαεικινηστης....
    δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...

7. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Nemmesis για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

leosedf (12-02-12)

Προεπιλογή

ναι η αντιτρομοκρατική διαβάζει το hlektronika.gr.... ας σοβαρευτούμε , εδώ τα πουλάνε ελεύθερα στα μαγαζιά
    http://www.geta.gr/eshop/index.php?p...com_virtuemart

φίλε μου κακούργημα είναι η κατηγορία? πάντως έχουν γεμίσει οι φυλακές οπότε μην φοβάσαι δεν πρόκειται να μπεις μέσα

9. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον picdev για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Nemmesis (12-02-12)

Το avatar του χρήστη Nemmesis
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από picdev Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι η αντιτρομοκρατική διαβάζει το hlektronika.gr.... ας σοβαρευτούμε , εδώ τα πουλάνε ελεύθερα στα μαγαζιά
    http://www.geta.gr/eshop/index.php?p...com_virtuemart

φίλε μου κακούργημα είναι η κατηγορία? πάντως έχουν γεμίσει οι φυλακές οπότε μην φοβάσαι δεν πρόκειται να μπεις μέσα
    αυτα ειναι εμπορικο προιον...οχι στρατιοτικο... αλλα τεσπα.. βαριεμε.. δεν γραφω αλλο εδω..
    φανατικος αντιαεικινηστης....
    δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Nemmesis Εμφάνιση μηνυμάτων
    εαν λεει αληθεια τοτε πραγματικα αυτο που εχει στα χερια του δεν επρεπε να το ειχε... γιατι δεν ειπε ακομα πως ηρθε στα χερια του???
    αυτό είναι το μόνο εύκολο, υπάρχουν παρα πολλές αποθήκες του ΕΣ με άπειρο υλικό, αν εχεις κανένα φίλο στρατιωτικό ρώτα. αν τώρα ήταν σε καμιά αποθήκη με αποσηρθέντα που μπορεί να μην την ελέγχουν και ποτέ
    παρά είναι εύκολο

Προεπιλογή

Και για να λήξει το θέμα η προηγούμενη απάντηση στο post που ανέβασα ήταν για πλάκα και γιανα νιώσουν την ηθική ικανοποίηση κάποιοι που δεν τους ενδιαφέρει να δώσουν τις γνώσεις τουςπάνω στα ηλεκτρονικά σε κάποιον που τις ζητάει άλλα να μιλάνε περί ανέμων και υδάτων.(δενμε πήγαν φυλακή)
    (Το πρώτο ερώτημα που ανέβασα κάποιος admin το έσβησε όπως πολλοί καταλάβατε χωρείς να δώσεικαμία εξήγηση.)
    Αν θυμάστε στο πρώτο post ήμουν φανερά εκνευρισμένος γιατί κανέναςδεν ενδιαφέρθηκε να ασχοληθεί με το θέμα και τελικά την λύση μου την έδωσε κάποιοςσε ένα ξένο forum παρόλα αυτά ανέβασα το manual και εδώ για να κάνουμε κουβέντα στα ελληνικά πάνωστο ερώτημα μου, αλά πάλι κανένας δεν ασχολήθηκε, ουσιαστικά μόνο μετά από τόσεςμέρες ένας φίλος μας εδώ σας είπε ότι πρέπει να δούμε στην σελίδα 30-31 (σε ευχαριστώγιατί από ότι φαίνετε ήσουν ο μόνος που ενδιαφέρθηκες ( spyroslo)όπως και με κάποια pm)
    (καλά είναι δυνατόν να νομίζουν μερικοί ότι αυτό το έκλεψακαι μετά ζήτησα πληροφορίες μέσα από το site googlarete πριν απαντήσετε)
    ( και εδώ θα ήθελα να πω στον κύριο amdni να επέμβαινεστο θέμα και να ζητήσει από αυτούς που έμμεσα με αποκαλούσαν κλέφτη να τους πει να αναιρέσουν και όχι να σβήσειτο post )
    Και για να σας λύσω την απορία αυτό το εξάρτημα είναι όπως σωστάείπαν μερική από διόπτρα οδήγησης ενός άρματος του m19 αμερικανικής κατασκευής που υπήρχε σε λειτουργία στον δεύτεροπαγκόσμιο πόλεμο η τεχνολογία του είναι πλέον ξεπερασμένη και έτσι τα εξαρτήματατου όπως και πολλά άλλα μπορείς να τα αγοράσεις νόμιμα από το μοναστηράκι δεν είναι παράνομο αλλά νομιμότατο όπως σε όποιοναρέσουν οι ανακατασκευές η αναπαλαιώσειςστρατιωτικού υλικού (όπως τα παιδιά με τους ασύρματους ) μπορεί να πάει σε δημοπρασίες που κάνει ο στρατόςκαι να αγοράσει ότι θέλεις. ένας γνωστόςμου πριν από 3 χρόνια αγόρασε νομιμότατα 6 τζιπάκια του στρατού και κατάφερε απόαυτά να φτιάξει 3 φανταστικά πλήρως λειτουργικά τζιπ στρατού.

http://www.hatzikiriakos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1&Itemid =5
    http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=us+army+helmet&_frs=1&_trksid=p3286.c0 .m359
    http://www.ebay.com/itm/Periscope-M19-IR-Viewer-Likely-Inop-Used-/360433098082?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item53eb7c 9d62
    http://www.ebay.com/sch/beltfed34/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=25

13. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον tao για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

jimk (12-02-12)

Σελίδα 4 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. GRUNDIG vision 32 3821 remote no work
    από fuzz στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-01-12, 21:49

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι