Χα!!!!
Για τους γνώστες του θέματος αυτό το κιάλι νυχτος τη τάση χιάζετε για να δουλέψει?
manual
http://books.google.gr/books?id=YS4Y...page&q&f=false
Χα!!!!
Για τους γνώστες του θέματος αυτό το κιάλι νυχτος τη τάση χιάζετε για να δουλέψει?
manual
http://books.google.gr/books?id=YS4Y...page&q&f=false
Το αλλο θεμα σβηστηκε μυστηριωδως;
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
"Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.
Ναι ούτε ο admin άντεχε να διαβάζει τόσα άσχετα όποτε επανήλθαμε
Τίποτα?
Μόνο ηθικά διδάγματα
Με το ζόρι πρέπει να απαντήσει κάποιος? Να τους βάλουμε πιστόλι στο κεφάλι.
Αν δεν ξέρει κανείς τι περιμένεις να πάρεις λάθος απαντήσεις? Μετά θα κλαις πάλι και θα ζητάς να μην απαντάνε όσοι δε βοηθάνε.
Το άλλο σβήστηκε γι αυτόν ακριβώς τον τρόπο σου.
900MHz-64GHz
Τα πάντα εν σοφία ποιήσαντες! "...μείνετε στα ηλεκτρονικά σας και όλα καλά! Ο κόσμος κυλάει καλύτερα χωρίς τις υπόλοιπες συζητήσεις"
--X---
IEEE member since 1988
Απο οτι θυμαμαι απο τον στρατο τετοια μαραφετια δουλευαν με μια πολυ μικρη μπαταρια 1,5 η 3 volt ηταν μην σε παρω στον λαιμο μου ομως δεν ειμαι σιγουρος.
Τα πάντα εν σοφία ποιήσαντες! "...μείνετε στα ηλεκτρονικά σας και όλα καλά! Ο κόσμος κυλάει καλύτερα χωρίς τις υπόλοιπες συζητήσεις"
--X---
IEEE member since 1988
Αρη, αυτο που λες ειναι για προσωπικες συσκευες νυχτερινης ορασης(πολλαπλασιαστες αστρικου φωτος οπως ειναι γνωστες ολες οι συσκευες αυτου του τυπου στην στρατιωτικη ορολογια) οι οποιες χρησιμοποιουν μικρες μπαταριες οπως αναφερεις(βλ. σκοπευτικα EconOptics).Το μηχανημα που αναφερει εδω ο φιλος ειναι περισκοπιο παρατηρησης η και σκοπευσης απο αρμα μαχης(εαν καποιος φιλος εχει υπηρετησει στα Τεθωρακισμενα πιθανον να εχει εκπαιδευτει πανω σε αυτο και να μας δωσει παραπανω πληροφοριες για την χρηση του).
Μαλλον δυσκολο να βρεις πληροφοριες για τις τασεις λειτουργειας του εδω μεσα.Θα προτεινα να ψαξεις να βρεις το τροφοδοτικο του απο καπου, ισως απο εκει που βρηκες το ιδιο το περισκοπιο η ισως απο καποια μαντρα με παλια στρατιωτικα υλικα.Με μια μικρη ερευνα που εκανα βρηκα οτι ειναι το περισκοπιο νυχτερινης παρατηρησης του οδηγου, ειναι αμερικανικο της περιοδου δευτερου παγκοσμιου πολεμου, δεν εχει μεγαλη μεγενθυνση και δεν εχει σκοπευτικα.Ισως με αρκετη ερευνα να βρεις και αλλα στοιχεια που θα σε βοηθησουν...
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
"Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.
Βασει νομου περι "οπλων & εκρηκτικων" τα ηλεκτρονικα συστηματα στοχευσης,"φωτισμου" & καταδειξης στοχων απαγορευονται η κατοχη και χρησει αυτον
Ν 2168/1993 / Α-147 Οπλα-Πυρομαχικά-Εκρηκτικές ύλες-κλπ.θέματα