-
Επι του θεματος...Προχθες...Επεσε στα χερια μου ενας solist με pcb dublex 6 τρανζιστορ στο καναλι...Ειχε θεσεις προεκτασης χωρις εξαρτηματα (αντιστασεις 0,22 Ωμ-5W) για ακομα 4.Το κουτι ηταν απαραδεκτο (στο γουστο μου) ετσι λοιπον μονταρισα το συστηματακι σε ενα κουτι απο crest audio V900.Βρηκα 5+5 γνησια TOSHIBA 2SC3281-2SA1302 σε ενα τουιν ενισχυτη παρατημενο...Στο αλλο καναλι εβαλα 2SC500-2SA1943 (καθως και ρυθμιση ρευματος ηρεμιας)απο εναν αλλο κινεζουλι παρατημενο,(απο ολα λοιπον τα παρατημενα μου εξαρτηματα) Συνδεσα τον ενισχυτη με 4 ηχεια JBL M SIRIES 350 που συμπαθω πολυ και γνωριζω σε αυτα (ακουω) φλατ μελωδιες...Στο καναλι (Α) με τα 2SC500-2SA1943, ο ηχος ηταν μαγευτικος ειδικοτερα στην μεσαια περιοχη και ανω,ακουγες πιο ελευθερες και καθαρες κορυφωσεις απο το (Β) καναλι που ηταν πιο κομπρεσσαρισμενο.Να αναφερω πως στη προενισχυση του τελικου δεν υπαρχει καν ολοκληρωμενο,απλα τρανζιστορ F42 αν θυμαμαι καλα...Να συμφωνησω με τον Σακη πως στο Numark δεν θα καταλαβει το αυτι σου διαφορα αν βαλεις 2SC500-2SA1943 για πολλους λογους...
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης