Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 27

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

πουθενα δεν μπορεις να βρεις ( εκτος απο καποια λιγα καταστηματα τα οποια πουλανε αυθεντικα και ματσαρισμενα προς 18 ευρω το τεμαχιο )
    SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ
    east_electronics@yahoo.gr
    www.eastelectronics.gr ε

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Εμένα μου ήρθε μια ιδέα.... Αν προσαρμόσεις και το καμμένο κανάλι με τα ίδια υλικά που έχει αυτό που δουλεύει αλλά στα τελικά στάδια να βάλεις άλλα ζευγάρια?

Το avatar του χρήστη ILIASDJ1
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ηλιας
    Περιοχή
    Θηβα

Προεπιλογή

Σακη , αν υπαρχει τετοιο καταστημα , θα ηθελα να το ξερω ........Δεν ξερεις καμμια φορα.....

Φιλε Danza , θα ψαξω αυριο να δω τι μπορω να βρω απο υλικα .
    Αν βρω ολα τα τρανζιστορ εκτος απο τα τελικα , τοτε μαλλον θα δοκιμασω τα MJL που ειναι αντιστοιχα .
    Σιγουρα θα χρειαστει αλλες ρυθμισεις , που ακομα δεν τις ξερω ... Δεν εχω προλαβει να κανω και μετρησεις στο καναλι που δουλευει .
    Θα το ψαξω οσο μπορω και ελπιζω να βοηθησετε και σεις αν χρειαστει .....

Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

προσεγγιζεις το θεμα με λαθος τροπο .... προφανως δεν εχεις καταλαβει ο στοχος του 1302 3281 ειναι η ποιοτητα ...ενα ζευγαρακι σε εναν καλο ενισχυτη 60 βαττακια το πολυ απλα ξεσκιζουν ...Στον νιουμαρκ ο πρωτος στοχος ειναι η αντοχη και η διαχρονικοτητα οχι η υψηλη ποιοτητα ηχου ( εξαλλου οπως και σε καθε επαγγελαμτικο ενισχυτη το ευρος και ταχυτητα ειναι περιορισμενα σε τοσο μεγαλη ισχυ )αρα τα 1302 3281 μεσα εκει πανε χαραμι ...

αυτα
    www.eastelectronics.gr ε

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ηλιας
    Περιοχή
    Θηβα

Προεπιλογή

Καλησπερα σε ολους .....
    Φιλε Σακη , ειλικρινα , εχω διαβασει την απαντηση σου πανω απο 5 φορες και δεν μπορω να την καταλαβω .....
    Γιατι πιστευεις οτι προσεγγιζω το θεμα με λαθος τροπο ;
    Ρωτησα αν αξιζει να επισκευασω αυτον τον ενισχυτη και σε προηγουμενο ποστ μου ειπες οτι αξιζει .
    Διαβαζοντας ομως την τελευταια σου απαντηση ( και παλι σ΄ευχαριστω για το ενδιαφερον σου ) , ειναι σαν να μου λες οτι ο κατασκευαστης του Numark χαραμισε τα τρανζιστορ της Toshiba σε αυτη την κατασκευη αρα δεν αξιζει ......
    Εκτος και αν εγω δεν καταλαβα καλα .....
    Μαλιστα σε ρωτησα να μου πεις και καποιο καταστημα που να εχει αυθεντικα τρανζιστορ 1302 και 3281 και ειλικρινα ( επειδη σεβομαι την γνωμη σου ) ειπα οτι
    '' δεν ξερεις καμμια φορα '' , εννοωντας οτι ειμαι διατεθειμενος να τα αγορασω οσο και αν κανουν ...αν αξιζει ....
    Τελικα πιστευεις οτι θα ηταν καλο να φτιαξω και το χαλασμενο καναλι του ενισχυτη βρισκοντας 1302 και 3281 ;
    Πιστευεις οτι ειναι καλυτερα να αντικαταστησω τα καμμενα εξαρτηματα του καναλιου και να ξαναβαλω MJL ;
    Πιστευεις οτι ισως δεν αξιζει να ασχοληθω με την επισκευη του ;
    Θα εκτιμουσα πολυ την απαντηση σου ...

Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

Η λαθος προσεγγιση σου εχει να κανει με την εμονη σου να βρεις τα συγκεκριμενα τρανσιστορ ... Ο κατασκευαστης τα εβαλε μεσα αρχικα γιατι τοτε ηταν της μοδας ( ολοι οι καλοι bipolar ενισχυτες κατσκευαζονταν με αυτα ) και επισης γιατι δεν υπηρχε καλυτερο αλλο εκεινη την εποχη ....

Σαφως και ειναι χαραμι να βαζεις ενα τρανσιτορ σχεδον 30ΜΗΖ σε εναν ενισχυτη που πολυ οριακα θα φταει λιγο πανω απο 16κηζ και αν ... Οπως ειπα ενα σετ 1943-5200 θα επαιζε σχεδον το ιδιο καλα και θα αντεχε αρκετα πιο περισσοτερο ....

Στο συγκεκριμενο θεμα ισως τα 1302 3281 να ειναι και λιγο χειροτερα ....

αυτα ...
    www.eastelectronics.gr ε

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Στην θέση σου θα έβαζα MJL και στα 2 κανάλια.... Τα 1302, 3281 θα τα κράταγα στο ντουλάπι ώστε να έφτιαχνα είτε εναν 2κάναλο, είτε έναν 3κάναλο (δορυφόροι/κεντρικό) για να τον είχα μόνο να ακούω καθαρή μουσικούλα... Πέραν αυτού τον Numark θα τον έφτανα σε σημείω ώστε να κερδίσω δύναμη και αντοχή στις "καταχρήσεις" που άλλωστε για αυτό κατασκευάστηκε.....

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ηλιας
    Περιοχή
    Θηβα

Προεπιλογή

Σφεντονα οι απαντησεις και ειλικρινα ειμαι πολυ χαρουμενος .....
    Ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη ....
    Αν βαλω ολα τα εξαρτηματα καινουργια πανω στην πλακετα εκτος απο τα τελικα τρανζιστορ και βαλω 1943-5200 , ο ενισχυτης θα δουλεψει ;
    Να βαλω και στα δυο καναλια MJL ;
    Αν δεν υπαρχει προβλημα τοτε και η ιδεα του Danza ειναι πολυ καλη .....
    Τι λετε ;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ILIASDJ1 : 17-01-12 στις 23:31

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία