THOMSON 21 ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΤΟ LED KOITAΞΑ ΤΟ BUT12 ΤΟΥ ΤΡΟΦ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ
ΜΕ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΤΟ ΤΡΑΝ ΥΨΗΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Ο ΜΜΤ ΤΟΥ ΤΡΟΦ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΖΜΕΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ
THOMSON 21 ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΤΟ LED KOITAΞΑ ΤΟ BUT12 ΤΟΥ ΤΡΟΦ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ
ΜΕ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΤΟ ΤΡΑΝ ΥΨΗΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Ο ΜΜΤ ΤΟΥ ΤΡΟΦ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΖΜΕΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ
κοιταξε τις αντιστασεις περιξ του but12 και δες και τον πυκνωτη που συνδεεται με την τροφοδοσια του τρνζιστορ της υψηλης.
RADIO6146
φιλε μου θα δω τισ αντιστασεισ και εννοεισ τισ μεγαλης τιμης τις βατικες
τισ ειδα ο πυκνωτης του τραν υψηλης τον ειδα οταν μετρω στον συλλεκτη
του BUT12 δεν φαινετε να εχει ταλαντωση το tea 2261εχει σχεση δεδομενου οτι στον
μ τ τροφ εχω τασεισ μικρες Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ειδα ολουσ τουσ πυκνωτες
ειναι καλοι τα 5v υπαρχουν ΤΟ ΤΡΟΦ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ δεν ανοιγει κατι πρεπει να συμβαινει με την εκινηση υπαρχει καμια ιδεα
φιλε μιχαλη αν οπως λες δεν εχεις ταλαντωση-δεν εχω το σχεδιο προχειρο----δεν αναφερεις μοντελο η σασι!!!!---λογικα θα πρεπει-αν περνει 300v ο πυκνωτης-
να δεις το ολοκληρωμενο(tea 2261) που παλι λογικα θα ειναι υπευθυνο για να ξεκινησει ταλαντωση το bu. αυτο με τη σειρα του αν εχει κασποιο πυκνωτη μικρο
-συνηθως 50v 10mf-για τη τροφοδοσια του,η ακομα και καποιο couplerακι .....Εννοειται βεβαια χωρις να υπαρχει βραχυκυκλωμα στο secondary η στην υψηλη.Ελπιζω να βοηθησα...εστω και λιγο.
Νικο το τροφοδοτικο λειτουργει εν μερει ακουω την ταλαντωση και καποιεσ τασεισ υπαρχουν
τα 5v τα 13 λειπει ταση στο καθετο που αυτη πρεπει να βγαινει απο μ/τ υψηλης τους πυκνωτεσ
τους ελεγξα με οργανο δεν βρηκα υλικο καμμενο μηπωσ το STV δεν ειμαι τωρα στη συσκευη αυριο θα σου
πω σασι μοντελο κλπ
Το σασσι εινα το 63 MS 30 BK01 TF
φιλε μιχαλη σιγουρα γραφεις σωστο σασι..δεν βλεπω να βρισκω κατι τετοιο...αν εγραφες καλυτερα μοντελο....
ΝΙΚΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΜΜΕΝΟ
ΚΑΝΕΙ ΦΛΑΣ ΤΟ LED ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟ ΤΡΟΦ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΒΓΑΙΝΟΥΩ ΤΑΣΕΙΣ 13 24 ΚΑΙ ΤΑ 5 ΚΑΙ ΤΑ 145 ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΜΠΟΡΙΕΣ