Καλημέρα σε όλους σας.Χρειάζομαι την βοήθειά σας .Οποιος έχει χρόνο και καλή διάδεση,την γνώση και κάποια ανάλλογη εμπειρία ίσως μπορεί να συνδράμει.Εχω τον ψυγειοκαταψυκτη ΒΟSCH SBS μοντέλο ΚΑΝ56V40/04,εδώ και 5 χρόνια.Είναι αυτό το μεγάλο με τις δύο πόρτες,Side by Side.Oλα αυτά τα χρόνια δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα.Πρίν κανένα δεκαήμερο ίσως τώρα,άρχισε ένα περίεργο ηχητικό εφέ..μπιίπ..μπιίπ.Αρχισε αυτόν τον εκνευριστικο ήχο, το είχα ξανακούσει κανένα τρίμηνο πρίν ,χωρίς να δώσω σημασία γιατί ήταν για μία δύο μέρες και όχι συνεχόμενο.Οταν το άκουσα και πάλι νόμισα αρχικά οτι θάταν το ίδιο και η σκέψη μου πήγε ότι παραγέμισα τον καταψύκτη.Αλλά αυτή τη φορά ήταν αρχικά επίμονο και την δεύτερη μέρα εκνευριστικό και ασταμάτητο.Τρίτη μέρα δεν υπήρξε ,διότι ανέβασε θερμοκρασία και έλειωσε τα πάντα.Εχει πεταχθεί όλο το περιεχόμενο.Οτι ήταν να γίνει έγινε.Από τοτε έχει βγεί απο την μπρίζα .
Τί μπορεί να συμβαίνει.Οταν επικοινώνησα με το σέρβις μου είχαν πει για την επόμενη βδομάδα,όλο αυτό το διάστημα μας προβληματίζει το εξής.Πριν 5 χρόνια το αγοράσαμε 1000 ευρώ.Το νυν μοντέλο της ΒΟSCH ,Side by Side έχει 1000 και κάτι.Αν είναι να δώσουμε για επισκευή 500 ή 600,αξίζει πράγματι ,ή είναι προτιμότερο να κοιτάξουμε για καινούργιο?
Περιμένω τις απόψεις σας,γιατί πραγματικά δεν είμαι σίγουρη για το τι πρέπει να αποφασίσω να κάνω.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ,κάθε άποψη καλοδεχούμενη.
Μαρία
Υ.Γ.Σας παρακαλώ να μην παρεξηγήσετε τα όποια λάθη μου,διότι είμαι καινούργια στο forum .Σας ευχαριστώ και πάλι.