Υπάρχει σχηματικό για το τροφοδοτικό;Αν όχι κάποια πιο κοντινή φωτογραφία της πλακέτας και από τις δύο πλευρές;
Υπάρχει σχηματικό για το τροφοδοτικό;Αν όχι κάποια πιο κοντινή φωτογραφία της πλακέτας και από τις δύο πλευρές;
Τα 3.3V τα πέρνεις από την έξοδο του IC601 το οποίο βρίσκεται στη Main Board (vga). Στην είσοδό του παίρνει 5V και στην έξοδό του βγάζει 3.3V. Ανάλογα και για τα 1.8 V. Ελπίζοντας να μη λέω ανοησίες, περιμένω να ακούσω και τις γνώμες πιο έμπειρων, στο αντικείμενο, φίλων.
θαναση αρα θα επρεπε να αναβε αφου εχω αυτες τις τασεις.ειμαι σιγουρος οτι το προβλημα ειναι στο power board. στην οθονη ( με αυτο το χαλασμενο power board) ειχα δοκιμασει δανεικη τετοια power board απο αλλη samsung T200 kai οθονη δουλεψε κανονικα, απλα δεν δοκιμασα τον διακοπτη (touch button) . οποτε ειμαι σιγουρος οτι δεν einai vg - ccfl -t con
Μπορείς να μετρήσεις στα pin του IC601 για τις τάσεις που αναφέρει το manual να δεις τι τάσεις έχεις.Εγώ νομίζω ότι αυτή η τάση 3,3V βγαίνει από το τροφοδοτικό.Η φωτογραφία από την πλευρά των κολήσεων ,δεν είναι κατατοπιστική γιατί δεν φαίνεται η φίσα που μας ενδιαφέρει.Αν μπορείς βγάλε μία -δύο ακόμα φωτογραφίες,να φαίνεται η πλευρά των κολήσεων.
ΘΑΝΑΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ SOS. ΕΧΩ ΜΙΑ 17αρα NEC LCD1703M, MODEL L173FK Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΑΜΕΣΩΣ ΚΛΕΙΝΕΙ.
ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΑΝΟΥΑΛ ΣΕΡΒΙΣ;
Νομίζω το πρόβλημά σου είναι γύρω στο IC603 ή ακόμα και στο ίδιο το ολοκληρωμένο.Τσέκαρέ το , έχει τάση στο πόδι 1=5V και στο πόδι 3 =3,3V;
το ic 603 ειναι το ολοκληρωμενο στο κατω μερο του τροφοδοτικου? ποιο απο ολα?
ειναι το u1-u2-u3.
βλεπω στο schematic oti einai to APL1117-33vc. αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι πανω στο board
to ic 603 βλεπω οτι ειναι κομματι του vga board , το θεμα ειναι οτι το vga board δουλευει αφου το δοκιμασα με αλλο power board και η οθονη αναβει.