Γεια σου Θωμά (και σε όλους) .
1) Ύποπτο το ότι συνήθως όσοι κάνουν μετακομίσεις (και δεν ξέρουν) είναι ότι όταν μεταφέρουμε ένα ψυγείο ΔΕΝ πρέπει να το μεταφέρουμε (ξαπλωτό) ή ανάποδα . Πρέπει να το μεταφέρουμε πάντα όσο γίνεται "όρθιο". Και στην νέα "κατοικία" όπου θα το πάμε το ψυγείο πρέπει να "σταθεί" για αρκετές ώρες προτού τα ξαναδουλέψεις. (γιατί εικάζεται ότι αν τα κουβαλήσεις τα ψυγεία "ανάποδα" συσσωρεύονται τα "λάδια" του συμπιεστή στις σωληνώσεις του ψυγείου , με αποτέλεσμα να μην έχουν και καλή απόδοση).

2) Πάρε ψηφιακό θερμόμετρο εσωτερικού - εξωτερικού χώρου . Και το καλώδιο που είναι για την μέτρηση του "εξωτερικού χώρου " , βάλτο μέσα στο ψυγείο είτε κατάψυξη είτε συντήρηση , και το θερμόμετρο με την οθόνη βάλτο από έξω από το ψυγείο και κλείσε τις πόρτες (χωρίς να τις ανοίγεις για μεγάλο διάστημα , γιαυτό μείνε χορτάτος από πριν !) .

3) Παρακολούθα τις διακυμάνσεις θερμοκρασίας στα σκαμπανεβάσματα της

Στην κατάψυξη θα πρέπει τουλάχιστον να μετράς από - 18 βαθμούς και πάνω δηλ - 19 , -20 κτλ

Στην συντήρηση θα πρέπει να μετράς μεταξύ +4 και + 8 . Ανάλογα βέβαια και σε ποια ένταση έχεις το κουμπί .

Αν είναι όλα εντάξει στα παραπάνω όρια οι θερμοκρασίες ... δεν σου φταίει το ψυγείο. Αλλά οι μούχλες που λες και όλα τα άλλα θα είναι φυσιολογικά.