Θα προθερμάνεις το φούρνο σε χαμηλότερη θερμοκρασία (λ.χ. αερόθερμο και 150°C), μόλις σβήσει το λαμπάκι βάζεις τη φόρμα στο ράφι (2η θέση από κάτω) και μετά από 15-20 λεπτά θα ανεβάσεις σε 180-183°C. Δεν θα ανοίξεις καθόλου την πόρτα πριν πάρει καφετί χρώμα το μίγμα (περίπου στα 25'). Δοκιμάζεις με μαχαίρι αν έχει ψηθεί και εφόσον δεν κολλάει το μαχαίρι το αφήνεις άλλα 5 λεπτά μέσα. Οταν το βγάλεις το αφήνεις 5 λεπτά στη φόρμα και μετά το αναποδογυρίζεις και το αφήνεις να στεγνώσει (περίπου 30').
G