Παράθεση Αρχικό μήνυμα από maria-elena Εμφάνιση μηνυμάτων
... όσα προγράμματα και να έχω δοκιμάσει το γλυκό βγαίνει ξεροψημένο από έξω και πάντα υγρό από μέσα...
Θα προθερμάνεις το φούρνο σε χαμηλότερη θερμοκρασία (λ.χ. αερόθερμο και 150°C), μόλις σβήσει το λαμπάκι βάζεις τη φόρμα στο ράφι (2η θέση από κάτω) και μετά από 15-20 λεπτά θα ανεβάσεις σε 180-183°C. Δεν θα ανοίξεις καθόλου την πόρτα πριν πάρει καφετί χρώμα το μίγμα (περίπου στα 25'). Δοκιμάζεις με μαχαίρι αν έχει ψηθεί και εφόσον δεν κολλάει το μαχαίρι το αφήνεις άλλα 5 λεπτά μέσα. Οταν το βγάλεις το αφήνεις 5 λεπτά στη φόρμα και μετά το αναποδογυρίζεις και το αφήνεις να στεγνώσει (περίπου 30').
G