Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 15 από 15
    Το avatar του χρήστη teo_GR
    Μέλος
    Όνομα
    Βασιλης
    Περιοχή
    Αιγαλεω

Προεπιλογή

Καλησπέρα .
    Βρε παιδιά αφού αυτά δεν είναι μεγάφωνα που σημαίνει ότι ο κατασκευαστής δεν έχει προβλέψει ισχύ για αυτά, πως θέλετε να βάλετε μεγάφωνα χωρίς να υπάρχει πρόβλεψη και μάλιστα να μην χάσετε ούτε δύναμη ούτε ποιότητα?
    Μήπως πρέπει να επικοινωνήσετε με την αντιπροσωπεία και να πάρετε από εκεί ένα καινούριο? Αν έχουν βέβαια.

Μέλος
    Όνομα
    Βασιλης
    Περιοχή
    Αιγαλεω

Προεπιλογή

Τώρα για τον Πάνο που θέλει να αλλάξει έτσι και αλλιώς τα κανονικά μεγάφωνα στα ηχεία του ας πάει μια βόλτα στην πατησιών στο νούμερο 10 περίπου έχει μια στοά . εκεί κάτι θα βρεθεί.
    Εκτός και αν πάρεις ολόκληρα ηχεία πάλι εκεί θα δεις, και γενικά εκεί οι τιμές είναι καλές.

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Λυσε μου σε παρακαλω μια απορια.αυτα που χαλανε ειναι αυτα στην φωτογραφια;που ειναι ας πουμε μηχανικη η λειτουργια τους.τα 6 ωμ που κολανε ομως;

Μέλος
    Όνομα
    Βασιλης
    Περιοχή
    Αιγαλεω

Προεπιλογή

Είπε ο Πάνος ότι θέλει να αλλάξει και τα κανονικά μεγάφωνα όποτε μάλλον εκεί κολαει.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Θεσ/νικη

Προεπιλογή

μπερδευτήκατε παιδιά...
    και σε εμένα και στο άλλο παλικάρι δεν έχει πρόβλημα το ηχείο που ανέβασε ο άλλος φίλος σε φωτογραφία.
    απλά εκείνο το ηχείο του έκανε εντύπωση που δεν συνδέεται πουθενά και το ανέβασε για να το δείτε.
    έτσι λοιπόν επειδή το έχω και εγώ στο σπίτι μου εξήγησα την λειτουργία του όπως το καταλαβαίνω.

τα ηχεία που μας έχουν χαλάσει είναι τα κανονικά woofer του ηχοσυστηματoς τα οποία είναι στα 6ohm.

εγώ ο λόγος που ρωταω για ποιότητες μάρκες και τέτοια είναι επειδή θυμάμαι απο παλιά που έβλεπα κάτι μεγάφωνα σε μαγαζιά οτι υπήρχαν woofer που ξεκινούσαν απο 12 ευρώ το κομμάτι πχ και φτανανε μέχρι και πολλές εκατοντάδες ευρώ.

προφανώς αν πάρεις το μεγάφωνο με τα 12ευρω θα είναι πολύ μάπα το καρπούζι , πραγμα που θελω να αποφύγω. Απλά δεν ξέρω από τι κατηγορία τιμής και πάνω τα μεγάφωνα είναι αξιοπρεπή και ποιοτικά
    οπότε επαναφέρω την ερώτηση μου επειδή είμαι άσχετος απο μάρκες ηχείων και ποιότητες.
    τι μάρκες ηχείων είναι ποιοτικές? (λέγοντας ποιοτικές μιλαω πάντα αναλογικά με το ηχοσυστημα μου το οποίο είναι ένα mini hi fi της ταξης των 450ευρω που χρησιμοποιεί τα stk407xxx για ενισχυτή. δεν αναφέρομαι στις άκρες, δεν θα πας να βάλεις δηλαδή σε ένα mini hifi ένα σετ ηχείων που κοστίζει 500 και 1000 ευρώ)

σε τι εύρος τιμών να κοιτάζω? 25 ευρώ το κάθε woofer? 50? 100? να μην πάρω κάτι ψεύτικο δηλαδή. (υπενθυμίζω οτι μιλαω μόνο για το woofer όχι ολόκληρο το ηχείο)

και τέλος την τελευταία φορά που είχα ρωτήσει για σκέτα μεγάφωνα στην Δωδεκανήσου πήρα αρνητική απάντηση, οπότε υπάρχει κανένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη η κάποιο online το οποίο έχει μεγάφωνα για να διαλέξω?

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας