Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 13

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη sv4lqcnik
    Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    Λαρισα

Προεπιλογή

γιωργο καλως ηρθες στο σπιτικο μας
    η ον τελεκομ σου εχει την παλια απλη γραμμη ; η μηπως ειναι καιρος να το αφησεις το τηλεφωνο αυτο για το μουσειο;; παλια ο οτε εστελνε καμια σαρανταρια η πενηντα βολτ παλμικα και μπορουσε να διεγειρη το πηνιο της κουδουνας' τωρα στην ψηφιακη εποχη αλλαξε το συστημα και το τηλεφωνο αυτο μαλων προκαλει πτωση τασης στην γραμμη που εισαι συνδεμενος τωρα με τα ψηφιακα κενρα του οτε γιατι και η ον τελεκομ στις υποδομες του οτε στηρηζετε αν το καλοσκευτεις πριν καμποσο καιρο ο οτε παροτρινε τους συνδρομητες του να αλλαξουν τι παλιες συσκευες με νεου τυπου .
    κατα την ταπινη μου γνωμη μαλων θα πρεπει να φτιαξεις ενα γυαλυνο κουτι και να το βαλεις μεσα γιατι αυτο τωρα πια ειναι μουσιακο κομματι. αν κανω λαθος ας με διορθωσουν και οι πιο ειδικοι στην υποθεση .η εκτως και αν καποιος απο μας εδω εκανε καμια μετατροπη η να την κανεις εσυ 'να σου πω που το παω , παρε ενα κινεζικο φτηνο και αλλαξετου σωμα και δωσε ζωη στην αντικα γιατι την βλεπω σε πολυ καλη κατασταση και με λιγη καλη προσπαθεια αν εχεις εστω και πολυ λιγες τεχνικες γνωσεις με το συμπαθειο βεβαια το λεω χωρις να ξερω και ισως να προτρεχω κιαυτο δεν ειναι σοφο εκ μερους μου ' ετσι λοιπον τα βλεπω τα πραγματα απο την δικη μου σκοπια.και παλι καλως μας ηρθες και καλο χειμωνα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sv4lqcnik : 02-10-11 στις 19:07

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας