Για δες, είναι αυτό εδώ; Έχει κάποιες πληροφορίες.
Ο επιλογέας ίσως είναι για τις μπάντες SW, MW, LW. Ίσως και FM.
Για δες, είναι αυτό εδώ; Έχει κάποιες πληροφορίες.
Ο επιλογέας ίσως είναι για τις μπάντες SW, MW, LW. Ίσως και FM.
You only live twice.
αυτο ειναι φιλε μου αλλα δεν γνωριζω απο ηλεκτρονικα τιποτα και σε οποιον μαστορα το πηγα στη περιοχη μου,μου ειπε δεν ασχολουμαι,δεν προλαβαινω κ.τ.λ. μηπως θα μπορουσε να μου εξηγησει καποιος καποια πραγματα για τη λειτουργεια του?τι θα μπορουσα να βαλω για κεραια να πιασω σταθμο,θα ευχαριστιομουν παρα πολυ!
Βάλε ένα σύρμα μήκους μερικών μέτρων στην υποδοχή Α για κεραία και μια γείωση στο σωλήνα του καλοριφέρ ή στη βρύση στη διπλανή υποδοχή γείωσης και προσπάθησε να ακούσεις σταθμούς στα μεσαία κύματα. Κάνε τις δοκιμές το βράδυ που έχει καλή διάδοση στα μεσαία κύματα. Αν συνδέοντας την κεραία δεν ανεβαίνει η στάθμη του θορύβου στο μεγάφωνο ή αν δεν ακούς σταθμούς τότε μάλλον θέλει συντήρηση.
Είμαι αυτό που κάθε στιγμή γίνομαι.
Κοίταξε κι εδώ ενα πολύ παρόμοιο ραδιοφωνο
http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=56744
αυτο το βαρελακι που ειναι πισω αριστερα απο το καντραν με τους σταθμους(βλεπε φωτο) εβγαλε λιγο υγρο επανω απο μια τρυπα που εχει και ασπρισε.μηπως να τη κλεισω με λιγο κερι?στην εσωτερικη οροφη του ξυλινου πλαισιου εχει ενα φυλο λαμαρινα με ενα καλωδιο κομμενο.μηπως αυτο ειναι η γειωση που μου λετε?
Να το ξεβιδώσεις και να το πετάξεις. Ηλεκτρολυτικός πυκνωτής είναι. Αλλά καλύτερα μην τις κάνεις εσύ τις επισκευές, γιατί κυκλοφούν 240 Βολτ εκει.