το ποτενσιομετρο του g2 λες? ναι το κουνισα και αλλαξε τιμες!!! μεχρι 110 πηγαινε!
το ποτενσιομετρο του g2 λες? ναι το κουνισα και αλλαξε τιμες!!! μεχρι 110 πηγαινε!
Ναι αυτό κοίταγα αλλάδεν ταιριαζει με φωτο, άρα ΜΥΤ και ίσως βάση ή οθόνη??
σ81 εννοούσα του χαρτιού.
Τι εσωτερική αντ/ση έχει το όργανο σου??
Ρύθμισε το φοκους στο μυτ για πιο καθαρή εικόνα, αλλά μάλλον βλέπω ότι πείραξες και στατ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αποστόλης1 : 26-08-11 στις 19:53
οχ τωρα μου βαζετε δυσκολα! δεν ξερω τι αντισταση εσωτερικη εχει! ειναι το VELLEMAN DVM851! Για το οργανο μου το πε και ο Σπυρος μηπως δεν μετραω σωστα και σας τα λεω αλλα νταλον!!!!
αυτα βρηκα:
DC voltage range 0.2 - 600 V
AC voltage range 0.2 - 600 V
DC current range 0.0002 - 10 A
Resistance range 200 - 2000000 Ω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tioklou : 26-08-11 στις 19:56
ναι το πειραξα το στατ! νομιζα πως ηταν το g2! pvw na to επαναφερω? α η εικονα σαν να εχει μια μικρη κληση προσ τα δεξια! αυτο απο το σερβις μενου το ρυθμιζω ε? τωρα για το φοκους να το πειραξω ή θα τα κανω χειροτερα?
Μέσα στο μενού του χρήστη πρέπει να υπάρχει περιστροφή εικόνας.
Αν έχεις αντίσταση 10ΜΩ ή >1Μω βάλτη σε σειρά με το όργανο και μέτρα τα 135ν. Πόσα δείχνει με και χωρίς αντ/ση.
Αν δεν πείραξες φοκους μη το πειράξεις μόνο το στατ, από τη σκόνη θα δεις που περίπου ήταν και θα παρακολουθείς εικόνα.
οκ αντισταση δεν εχω αλλα θα το κανω για να ξερουμε!!! οκ θα επαναφερω την εικονα απο μενου χρηστη και οσο για το στατ να το φτασω εκει οπου το λευκο δε ροζιζει ε?
Το stat αυτό που κάνει είναι να ρυθμίζει την σύγκληση των χρωμάτων,
την ρύθμιση του μπορείς να την κάνεις βάζοντας άσπρα γράμματα για εικόνα και πειράζοντας το stat θα δεις πως η άσπρες γραμμές θα βγάζουν και άλλα χρώματα (πάνω και κάτω από αυτές), όταν σου έχει μόνο άσπρο είναι οκ (μπαγκαλίστηκα) αφού δεν έχεις όργανα.