Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 16 από 16
    Το avatar του χρήστη dalai
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

ναι αλλα αν δεν εχει τη δυναμη να φτασει στην επιθυμητη θερμοκρασια ,οτι θερμοστατη και να βαλεις θα δουλευει συνεχεια.
    Μπορει ομως να ειμαι λαθος ,θα το διαπιστωσεις με ενα θερμομετρο
    "Αν εισαι ηλεκτρονικος, μπορεις να κανεις τα παντα!!"

Το avatar του χρήστη street
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

αυτό πήγα και έκανα τώρα έβαλα ενα θερμόμετρο

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

να και οι μετρήσεις του ψυγείου , αυτήν την στιγμή μες το σπίτι έχουμε 31 βαθμούς ! ( ζέστη πολύ ε ? δεν είμαι φαν του κλιματιστικού είμαι με τον ανεμιστήρα )
    μέσα στο ψυγείο στην συντήρηση μετά απο 10 λεπτά παραμονής του θερμομέτρου μου λέει 8 βαθμούς , στην κατάψυξη μετά απο περίπου 20 λεπτά ( ξέχασα να το βγάλω ) μου λέει -7 βαθμούς , να σημειώσω οτι το θερμόμετρο στην συντήρηση το έβαλα κάτω κάτω και στην κατάψυξη στο μεσαίο ραφακι που δεν έχει πάγο , γενικός δεν ακουμπούσε σε πάγο , αυτά , θα ήθελα να μου πει κάποιος που γνωρίζει απο ψυκτικά κατά πόσο καλές είναι αυτές οι θερμοκρασίες η τι πρέπει να κάνω για να πάρω καλύτερες μετρήσεις

Το avatar του χρήστη αθικτον
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από street Εμφάνιση μηνυμάτων
    να και οι μετρήσεις του ψυγείου , αυτήν την στιγμή μες το σπίτι έχουμε 31 βαθμούς ! ( ζέστη πολύ ε ? δεν είμαι φαν του κλιματιστικού είμαι με τον ανεμιστήρα )
    μέσα στο ψυγείο στην συντήρηση μετά απο 10 λεπτά παραμονής του θερμομέτρου μου λέει 8 βαθμούς , στην κατάψυξη μετά απο περίπου 20 λεπτά ( ξέχασα να το βγάλω ) μου λέει -7 βαθμούς , να σημειώσω οτι το θερμόμετρο στην συντήρηση το έβαλα κάτω κάτω και στην κατάψυξη στο μεσαίο ραφακι που δεν έχει πάγο , γενικός δεν ακουμπούσε σε πάγο , αυτά , θα ήθελα να μου πει κάποιος που γνωρίζει απο ψυκτικά κατά πόσο καλές είναι αυτές οι θερμοκρασίες η τι πρέπει να κάνω για να πάρω καλύτερες μετρήσεις
    Καλησπερα φιλε Δημητρη. Ο παγος δεν σ'αφηνει να μετρησεις σωστα.Βγαλτο απ'το ρευμα ,καθαρισε τον παγο και μετα κανε μετρησεις.

φιλικα, Γιωργος (αθικτον).

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

ευχαριστώ πολύ φίλε Γιώργο , τώρα το βγάζω απ την πρίζα και υπολογίζω σήμερα ( πλέον ) κατά το μεσημεράκι να του έχω βγάλει όλους τους πάγους δεν θα το αφήσω και τελείως ανοιχτό , να έχουμε και ενα κρύο νερό να πιούμε το απογευματακι προς βραδάκι θα έχω νέες μετρήσεις

Το avatar του χρήστη Nikos Anagnostou
    Μέλος
    Όνομα
    νικος
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dalai Εμφάνιση μηνυμάτων
    το οτι κανει παγο δεν συμαινει οτι κρυωνει σωστα.. μπορει να εχεις τον θερμοστατη στη χαμηλωτερη θερμοκρασια (-15 C ) και επειδη δεν δουλευει σωστα να μην φτανει κατω απο -10. Οποτε και σου παγωνει συνεχεια (ακομη και να εχει no frost προγραμμα δεν μπορει να το τρεξει ποτε ,αφου συνεχεια ειναι στη ψυξη) και δεν σταματαει ποτε. Αυτο το φαινομενο συμβαινει ειτε απο χαλασμενο συμπιεστη (το καταλαβενεις απο το θορυβο) ειτε απο χαμυλη πιεση στο φρεον (θελει συμπληρωμα)
    Για να διαπιστωσεις το θεμα της θερμοκρασιας πρεπει να βαλεις ενα θερμομετρο μεσα στο ψυγειο να μετρησεις
    συμφωνο μαζι σου αυτο θα εκανα και εγω οποτε κανε αποψυξη και βαλε ενα θερμομετρο περιπου στην μεση του ψυγειου και πες μας τι γραφει και εδω ειμαστε παλλι.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-11-14, 19:05
  2. Πλυντήριο Pούχων INDESIT WIA101 - RESET
    από Radiometer στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-11-11, 12:25
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-07-11, 17:52

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι