Δηλαδή αν σταματήσεις το κύκλωμα μετά το L601,με το PTC επάνω, σου καίει πάλι την αφάλεια.Δεν αλλάζεις και αυτό?Δεν έμεινε τίποτε άλλο.Μόνον ο διακόπτης και ο C601.
Δηλαδή αν σταματήσεις το κύκλωμα μετά το L601,με το PTC επάνω, σου καίει πάλι την αφάλεια.Δεν αλλάζεις και αυτό?Δεν έμεινε τίποτε άλλο.Μόνον ο διακόπτης και ο C601.
ξεκόλλησε το διακόπτη και βάλε άλλο ή κάνε γεφυρώματα για δοκιμή και δώσε απ'ευθείας τάση
δεν είπες την ασφάλεια όταν την καίει την βλέπεις μαύρη εσωτερικά;
Την ασφαλεια την κανει μαυρη αφου οταν την ενεργοποιω βγαζει μεγαλη λαμψη απο την ασφαλεια οταν εχω πανω το PTC. Τον πυκνωτη C601 τον μετρησα ειναι ενταξει.
Παιδια εκανα γεφυρωματα στο διακοπτη κι εβαλα ενα PTC απο τηλεοραση μεγαλης οθονης και και δουλευει. Ευχαριστω που ασχοληθηκατε με τη βλαβη αυτη ολους τον Νικο, το Γιαννη, τον Κωστα, τον Παναγιωτη, τον Ηλια, τον Βασιλη και τον Γιωργο.
καλησπέρα .
λοιπον τυχαια ψαχνοντας επεσα σ'αυτό το thread.
εχω ακριβώς το ιδιο μοντελο τηλεόρασης και μου παρουσιασε ακριβώς το ίδιο προβλημα.
καιει την εσωτερική ασφάλεια.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγησει (σχετικα απλα) τι μπορω να κάνω?
Πχ. πως ελέγχω αν καηκαν καποιοι πυκνωτες ?
τι έιναι το PTC .. που μπορώ να βρω νέο?
Αυτά... οι γνώσεις μου από ηλεκτρονικά είναι νηπιακές.
ΥΓ . Η τηλεόραση ήταν για πεταμα.. αν καταστραφεί εντελώς ... ικρο το κακό
Ευχαριστώ
επειδη μαλον δεν γνωριζεις απο επισκευη βρες τον ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ στο forum να σου την επισκευασει.φιλικα ......ΤΑΚΗΣ
παιδια εχω μια ιδια και για να μην ανοιγω αλλο θεμα ειχε προβλημα στο τροφοδοτικο με καμενη μια αντισταση και τον μεγαλο πυκνωτη και τωρα ανοιγει κανονικα αλλα η εικονα ειναι λιγο χαλια.. καμια ιδεα?