Εγώ θα πρότεινα μόλις το φτιάξεις, αντί να ρίξεις καμμιά ασφάλεια, να ρίξεις κανα δυο κιλά προβατίνα επάνω...
Εγώ θα πρότεινα μόλις το φτιάξεις, αντί να ρίξεις καμμιά ασφάλεια, να ρίξεις κανα δυο κιλά προβατίνα επάνω...
My way of learning is trial and error...
Διαβάζετε πρώτα τα datasheets για τα εξαρτήματα που χρησιμοποιείτε.
Είναι το Α και το Ω για τις κατασκευές σας και σας βοηθούν πολύ γλιτώνοντάς
σας από άσκοπες ερωτήσεις και χάσιμο χρόνου...
Πω πω παιδια τι επαθα ευτυχως που φορουσα λαστιχενια πεδιλα και γλιτωσα την εντατικη μονο με απλο εγκαυμα!Περα απο την πλακα ο πατερας μου την εβγαλε την γειωση ευτυχω ηταν τυχερως και δεν επαθε τπτ!Να ρωτησω τωρα που το εφερε η κουβεντα,το καλωδιο της γειωσης μαζευει το φορτιο απο καθε μεταλικο μερος της συσκευης και το οδηγει στην γη?Αν καταλαθος ομως ενας πολος της παροχης ακουμπισει στο μεταλλικο μερος της συσκευης η γειωση θα σε σωσει?
Ασε εχω μηνει με τις πανσετες στο χερι¨((¨(
Το προσωπικο μου site:
https://sites.google.com/site/arisagath/home
Αν δεν εχεις ρελε προστασιας δεν σε σωζει τιποτα!!!!! ο ρελες καταλαβαινει διαροη και απο την φαση προς τη γη αλλα και απο τον ουδετερο
προς την γη. Οποτε αν εχεις ρελε και η συσκευη ειναι κανονικα γειωμενη σε περιπτωση διαροης το ρευμα θα περασει απο την γειωση και θα
πεσει. Για να καταλαβεις την λειτουργεια του ρελε εχει εισοδο φαση και ουδετερο και εξοδο φαση και ουδετερο, οσο ρευμα θα περασει απο
την φαση τοσο πρεπει να περασει και απο τον ουδετερο σε κανονικη λειτουργεια. Στην περιπτωση διαροης καποιο μικρο ρευμα θα παει προς
τη γη οποτε θα υπαρχει διαφορα στη φαση με τον ουδετερο και ριχνει το ρελε, αυτη η διαφορα ρευματος ειναι 0.03Α.
Σορρυ παιδια δεν πεφτει τελικα η ασφαλεια,το ρελε του σπιτιου πεφτει!Αρα τι λετε μπορει να φταιει διαρροη του πολου ή του ουδετερου πανω στην αντισταση?
Το προσωπικο μου site:
https://sites.google.com/site/arisagath/home
Κατα 99% μαλλον εχει χαλασει η αντισταση, το προβλημα με της ψησταριες ειναι οτι πεφτουν ζουμια πανω της οταν ψηνει κατι και μετα με το
συχνο καθαρισμα αρχιζει και οξειδωνετε εξωτερικα, με αποτελεσμα να περναει υγρασια στο εσωτερικο της και να εχει διαροη.
leosedf (01-07-11)
έχεις σκεφτεί ποτέ , αντί να πειραματίζεσαι με πράγματα που μπορεί να σε οδηγήσουν στα θυμαράκια , απλά να αγοράσεις κάρβουνα ?
άσε που γίνεται και ποιο νόστιμο το ψητό !