Εγώ θα ζήταγα να δω το χώρο τους και τον εξοπλισμό τους...
Θα περίμενα να είχαν π.χ. PC-3000 και ίσως Atola ...
Αν από εξοπλισμό είναι εντάξει, θα το προχώραγα άφοβα!
Εγώ θα ζήταγα να δω το χώρο τους και τον εξοπλισμό τους...
Θα περίμενα να είχαν π.χ. PC-3000 και ίσως Atola ...
Αν από εξοπλισμό είναι εντάξει, θα το προχώραγα άφοβα!
Μου κάνει εντύπωση klik που γνωρίζεις τον εξοπλισμό των recover-άδων. Γιατί όντως αυτά χρησιμοποιούν, και αρκετά ακόμη βοηθήματα, πχ ειδικούς μηχανισμούς αλλαγής κεφαλών, κτλ κτλ... Και φυσικά clean room. Anyway, δε ξέρω αν έκανα το σωστό ή λάθος, πάντως τον έστειλα το μεσημεράκι Ουκρανία. Γιατί δεν είναι μόνο τα εργαλεία, είναι και η εμπειρία... Κι εγώ μπορεί να είμαι λεφτάς, λέμε τώρα, και να πάω να δώσω 20-25Κ και να τα πάρω όλα αυτά. Μετά όμως? Η Northwind, όταν έψαξα Ελλάδα πέρυσι που μου ξανασυνέβη κάτι αντίστοιχο δεν υπήρχαν. Μέσα σε ένα χρόνο πόση τεχνογνωσία να απέκτησαν? Τουλάχιστον ο Ουκρανός είναι στον χώρο 9 χρόνια από ότι μου είπε.
Καλά μου αποτελέσματα!
Δεν ξέρω πόσο καιρό υπάρχει η northwind αλλά εταιρίες ανάκτησης δεδομένων από χαλασμένους δίσκους θυμάμαι οτι διαφημίζονται στην Ελλάδα εδώ και καμιά 5 ετία (τουλάχιστον)
Anyway
καλά αποτελέσματα με τα δεδομένα σου.
Καλησπέρα παίδες.
Ας σας ενημερώσω για το πρόβλημα που αντιμετώπισα πριν κάνα μήνα. Παρέλαβε ο Ουκρανός τον δίσκο, του άλλαξε κεφαλές, και πήρε εύκολα τα 3/4 των δεδομένων. Τελικά λίγο πριν το τέλος του imaging πέθαναν και οι νέες κεφαλές, και έβαλε 2ο σετ με το οποίο ολοκληρώθηκε το imaging του δίσκου.
Αυτή τη στιγμή κατεβάζω το image (429GB μέγεθος) και είμαι στο 17% (περίπου 80GB έχουν κατέβει). Έχω λίγες μέρες ακόμη δηλαδή ώσπου να ξαναβρώ τα δεδομένα μου. Το καλό φυσικά είναι πως είναι θέμα χρόνου πλέον.
Α ναι, με 1000 δολάρια μπορεί να μου ανακτήσει τα δεδομένα και από τον παλιό δίσκο, το οποίο και θα κάνω κάποια στιγμή, όταν μου περισσέψουν τα χρήματα δηλαδή.
Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν.
Edit
Άνοιξα αυτές τις μέρες το laptop, μιας και ακόμη δεν έχω τα δεδομένα για να το επαναφέρω, για να ελέγξω για σκόνη και έπαθα ένα μικρό σοκ... Κι αυτό γιατί ανάμεσα στο "χωνί" του ανεμιστήρα και τα fins της ψύκτρας είχε πιάσει σκόνη που είχε συμπιεστεί και σχημάτισε έναν ωραιότατο κετσέ πάχους 1cm... Γι'αυτό μάλλον όταν το φύσαγα με το blower δεν έβγαινε καθόλου σκόνη, ήταν όλη συμπιεσμένη...
Anyway, μετά από αυτό που είδα, το έκανα φύλο φτερό και καθάρισα επιμελώς τα πάντα... Έβγαλα και τα heatpipes για να αλλάξω πάστα, αλλά σε μερικά chips είχε pads αντί για πάστα. Το ερώτημα είναι, τέτοια pads που βρίσκουμε? Μιλάω για κάτι λαστιχωτά σαν τσίχλα που παρεμβάλονται ανάμεσα στο heatpipe και το northbridge για παράδειγμα (η CPU έχει πάστα).
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PrinceOfAbyss : 11-07-11 στις 19:10
δε χρειαζεται βαλε και εκει παστα..
Το θέμα είναι του 2011
900MHz-64GHz
ουπς συγνώμη δε το πρόσεξα...
Ακομα δεν μπορω να πιστεψω την ταλαιπωρια που τραβηξε ο φιλος το διαβασα ολο μονοκοματο εχοντας και εγω το ιδιο προβλημα ,τα δεδομενα μου ομως δεν ειναι σημαντικα και δεν εχω σκοπο να ασχοληθω,δεν μπορουσα ομως να μην του γραψω για να του εκφρασω την συμπαρασταση μου,διοτι μου θυμισε παλιες καλες εποχες που ελυωνα παρεα με το κολλητηρι μου,προκειμενου να πετυχω τον στοχο μου εστω και αν αυτο δεν ηταν παντα εφικτο διοτι ημουν και παρεμεινα ερασιτεχνης αλλα οπως λεει και το ασμα της μαρινελλας (αν δεν τα ζουσαμε πως θα τα θυμομαστε) μιχαλης