Σελίδα 14 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 412131415 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 131 έως 140 από 148
    Το avatar του χρήστη navar
    Μέλος
    Όνομα
    Kωνσταντίνος
    Περιοχή
    τρικαλα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από leosedf Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συνταγές μαγειρικής..
    την καινούργια Τζούλια σίγουρα όχι!!! χοχοχοχοχοχοχοχο

Το avatar του χρήστη sv4lqcnik
    Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    Λαρισα

Προεπιλογή

Ουτε τζουλια ουτε συνταγες ειχε ο δισκος σιγουρα .
    Το μονο που ειχε ηταν η επιμονη που εχουμε εμεις οι ελληνες και την εξης βιδα πως καναμε ενα πραμα με τους τουρκους και τους γερμανους : οπως με παιδευεις ρε παλιο μπιπ .. δισκε ετσι θα παρω το αιμα μου πισω η ακομα καλυτερα του ελληνα ο σβερκος σκλαβια δεν υπομενει δηλ θα φτασω μεχρι το αμην πριν σε πεταξω ρε διαλοπραμα . Καλα εκανε το παλικαρι κοντα του ακονισαμε τις τεχνικες μας αυτο αποδυκνιει οτι εμαστε απογονοι του πολυμηχανου Οδυσεα Τυχαιο δε νομιζω ....

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Χεχεχε!!!

Ο δίσκος είχε μέσα έναν σκασμό torrent downloads (πρέπει να είχε και την Τζούλια Νο1 αν θυμάμαι καλά), όλο το ιστορικό των πελατών της δουλειάς μου (δεν είχα backup, γιατί θεωρούσα αδιανόητο να συμβεί data loss σε έναν κομπιουτερά...), αλλά το σημαντικότερο από όλα ήταν καμιά 30-40 φωτό της πιτσιρίκας μου που δεν είχα σε άλλους δίσκους.

Στην αρχή λοιπόν το ξεκίνησα μόνος μου γιατί δεν ήθελα να δώσω τα 600-900 ευρώ που θα ζήταγε κάποια εξειδικευμένη εταιρία. Στην πορεία, μετά την καταστροφή του chip δηλαδή, η αρχική μου πρόθεση να τη βγάλω φτηνά μετατράπηκε σε πάθος να διαβάσω το chip. Ειδικά από ένα σημείο και μετά είχα σχεδόν ξεχάσει το δίσκο και στο μυαλό μου το πρόβλημα είχε αναχθεί στο να διαβάσω το chip!!! Τελικά ξόδεψα πολύ περισσότερα για να πάρω τους 4-5 συνολικά identical δίσκους από διάφορα μέρη του κόσμου μέσω eBay, τον σταθμό κόλλησης (που για το παλικάρι που ρώτησε παραπάνω βγήκε τέρας αξιοπιστίας), το τροφοδοτικό, και μερικά ακόμη ψιλοπράγματα.

Και κάποια στιγμή, δεδομένου ότι 2 από τους identical δίσκους τους έχω ακόμη άθικτους, θα πάρω και το εξειδικευμένο hardware που χρειάζεται για να επέμβω στην service area του δίσκου ώστε να μπορέσω να τον διαβάσω... Πλέον, όχι τόσο πολύ για τις συγκεκριμένες 30-40 φωτό (έχω πολλές εκατοντάδες φωτό της, και φυσικά την καμαρώνω καθημερινά να μεγαλώνει, παρεμπιπτόντως από τότε έχει έρθει στον κόσμο και η δεύτερη πιτσιρίκα μου), όσο γιατί είμαι παλιοπεισματάρης και θεωρώ πως λίγα πράγματα είναι αδύνατο να καταφέρουμε. Ως τότε ο χτυπημένος δίσκος και οι donors θα περιμένουν υπομονετικά στο χρονοντούλαπο.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Constantine
    Περιοχή
    ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Προεπιλογή

Φίλε δυστηχώς ο δίσκος δέν κάνει διακρίσεις, εγώ την έπαθα με δίσκο το 2003 και απο τότε τα διπλά αντίγραφα είναι πάντα κοντά μου, προσφάτος και τα Online backup.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Ακριβώς ένα χρόνο και μια εβδομάδα μετά την προηγούμενη πανωλεθρία μου, η καταστροφή με βρήκε ξανά.

Προχτές το βράδυ έκλεισα το laptop, και εχτές το πρωί που το άνοιξα, απλά δεν έβρισκε τον δίσκο... Τον αποσύνδεσα, τον σύνδεσα εξωτερικά (και εσωτερικά) στο desktop και ακούγονται τα ανατριχιαστικά κλικ κλικ των κεφαλών...

Το αστείο είναι πως ποτέ δε δούλεψα το laptop επάνω στα πόδια μου, ΠΟΤΕ όμως... Επίσης, ποτέ δε το δούλεψα επάνω σε κουβέρτα, σεντόνι ή οτιδήποτε μπορούσε να του κλείνει τις τρύπες εξαερισμού. Μόνο στο γραφείο επάνω στη δουλειά, ή σε ένα μικρό τραπεζάκι ΙΚΕΑ μπροστά από τον καναπέ στο σπίτι...

Και παρόλα αυτά, την περασμένη εβδομάδα μου έδωσε τα πρώτα σημάδια το laptop ότι ζορίζεται. Έκλεισε για πρώτη φορά από υπερθέρμανση... Και το σκέφτηκα: Ρε μήπως να έπαιρνα κάνα backup τα δεδομένα μου μη χτυπήσει κάνας δίσκος από τόση ζέστη... Αλλά δυστυχώς μόνο το σκέφτηκα...

Στο δια ταύτα, ούτε που μου περνάει από το μυαλό να τον αγγίξω εγώ αυτή τη φορά... Γιατί αν στον προηγούμενο είχα καμιά 20αρια φωτό από την πιτσιρίκα, σε αυτόν δυστυχώς υπάρχουν οι φωτό όλης της προηγούμενης χρονιάς από 2 πλέον πιτσιρίκες (είχαμε γεννητούρια τον Νοέμβρη). Οπότε χαλάλι τα 800USD που θα δώσω στον Ουκρανό που θα αναλάβει την ανάκτηση αν είναι να μου στείλει τις αναμνήσεις μιας ολόκληρης χρονιάς από τη ζωή μου...

Guys, να κάνετε backup...

Το avatar του χρήστη leosedf
    Συντονιστής
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Πώ ρε Πέτρο γκαντεμιά.
    Δεν καθαρίζεις το μηχάνημα τακτικά ωστε να υπάρχει ροή και απαγωγή αέρα?
    Στα περισσότερα laptop χρειάζεται, εγώ το κάνω έστω μια φορά το μήνα σε καλοκαιρινή εποχή.
    Ελπίζω να στον κάνουν ανάκτηση αν και αυτή τη φορά τα πράγματα φαίνονται να είναι πιό εύκολα. Κι εγώ σκεφτόμουν backup τώρα τελευταία, λές να μας βαρέσει καμια συμφορά πρίν προλάβουμε?
    900MHz-64GHz

Το avatar του χρήστη klik
    Μέλος
    Όνομα
    N/A
    Περιοχή
    Θεσσαλλλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PrinceOfAbyss Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...Οπότε χαλάλι τα 800USD που θα δώσω στον Ουκρανό που θα αναλάβει την ανάκτηση αν είναι να μου στείλει τις αναμνήσεις μιας ολόκληρης χρονιάς από τη ζωή μου...

Guys, να κάνετε backup...
    Περαστικά κατ' αρχήν.
    Έχεις ρωτήσει στις Ελληνικές εταιρείες στη Θεσσαλονίκη;

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από leosedf Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πώ ρε Πέτρο γκαντεμιά.
    Δεν καθαρίζεις το μηχάνημα τακτικά ωστε να υπάρχει ροή και απαγωγή αέρα?
    Στα περισσότερα laptop χρειάζεται, εγώ το κάνω έστω μια φορά το μήνα σε καλοκαιρινή εποχή.
    Ελπίζω να στον κάνουν ανάκτηση αν και αυτή τη φορά τα πράγματα φαίνονται να είναι πιό εύκολα. Κι εγώ σκεφτόμουν backup τώρα τελευταία, λές να μας βαρέσει καμια συμφορά πρίν προλάβουμε?
    Κωνσταντίνε η μόνη μου παράλειψη είναι ότι δυστυχώς δε γνωρίζω τη λέξη backup. Κατά τα άλλα, αν δεις το laptop μου θα πεις ότι εχτές βγήκε από το κουτί του... Ακόμη και ένα επουσιώδες πρόβλημα που του είχε παρουσιαστεί (κόπηκε η καλωδιοταινία της κάμερας στο lid από το άνοιξε - κλείσε του lid) το διόρθωσα αγοράζοντας από την Toshiba καινούρια καλωδιοταινία. Σκόνη δε θα βρεις ούτε κόκο... Το κλείσιμο από υπερθέρμανση έγινε την ώρα που σκανάριζα με ένα ειδικό πρόγραμμα τον δίσκο ενός πελάτη για να του ανακτήσω δεδομένα (φαντάσου ειρωνεία)...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από klik Εμφάνιση μηνυμάτων
    Περαστικά κατ' αρχήν.
    Έχεις ρωτήσει στις Ελληνικές εταιρείες στη Θεσσαλονίκη;
    Ομολογώ ότι με βάζεις σε πολλές σκέψεις. Πήρα πριν λίγο τηλ. σε αυτήν την Northwind... Μοιάζουν επαγγελματίες και γνώστες του αντικειμένου, αλλά είναι? Έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό (γιατί για μια τέτοια δουλειά σε επαγγελματικό επίπεδο, 20 χιλιάδες εξοπλισμού θεωρούνται και λίγα)...? Φοβάμαι μήπως πάω για μαλλί και βγω κουρεμένος, και μετά ίσως και οι Ουκρανοί να μη μπορούν να κάνουν κάτι... Από τιμή πάντως η Northwind μου είπε 500-1000 ευρώ.

Προεπιλογή

Και ποιος εγγυάται οτι οι ουκρανοί είναι καλύτεροι?
    Άλλωστε αν για τους Έλληνες τα 20000 ευρώ είναι σημαντικό ποσό για τον Ουκρανό ίσως είναι άπιαστο όνειρο...

Το avatar του χρήστη leosedf
    Συντονιστής
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Εκτός αυτού αν γίνει κάτι μπορείς να βγάλεις άκρη λόγω του οτι είναι κοντά σου. Αν δεν σου κάνουν δουλειά κλπ.
    900MHz-64GHz

Σελίδα 14 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 412131415 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. SONY 420GS CRT 19" ψυχρή κόλληση " Ίσως "
    από ΚΥΡΙΑΚΟΣ 69 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-11-10, 22:58

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι