Στην περίπτωση μου, το μόνο που κάνει , είναι να δείχνει οτι τροφοδοτείτε το STR ,
αλλά δεν εχω καμιά έξοδο τάσης , ουτε για τα μετασχηματιστή υψηλής , ούτε τα 21 που βλέπω στο σχέδιο,
και δεν ανάβει ουτε το LED .
Τα ανορθωμένα 220 = 300+ φτάνουν κανονικά στα πόδια του STR .
Απο εκεί και πέρα τίποτα . ( και η πλάκα είναι, ότι είναι δικιά μου η τηλεόραση, όχι πελάτη )
Άλλαξα και πυκνωτή στην είσοδο , και κάποιες αντιστάσεις , αλλά τίποτα.
Υπάρχει καμία μέτρηση στα πόδια του STR , που να δείχνει άμα έχει διαρροή ή όχι ?
Αν οι αντιστάσεις στο πρωτεύων είναι εντάξει και δεν έχει υπάρχει κάποια διαρροή στην έξοδο του τροφοδοτικού, τότε άλλαξε το str.
Η μέτρηση που μπορείς να κάνεις στο str είναι να μετρήσεις αναμεταξύ τους τα πόδια για κάποιο βραχυκύκλωμα, αλλά και πάλι αν δεν βρεις βραχυκύκλωμα δεν είναι σίγουρο πως είναι γερό, με την δοκιμή ενός νέου θα σιγουρευτείς απόλυτα.
Εντάξει , αλλά επειδή έχει κανένα 15νταευρω ... μήπως έχει κανένας κανένα αχρείαστο να το πάρω ποιο οικονομικά ?
Στείλτε PM .
Κυράκο,
Τι τάσεις βρίσκεις στα πιν7,9 και αν μπορείς να μετρήσεις και κυμάτωση ή μέγιστη τιμή (H hold).
Με πλην το σημείο στην γέφυρα ΕΥ8 , εχω και στα δυο 104V DC .
Δεν υπάρχει κυμάτωση για να χρειαστώ (H hold)
Μην αγοραζετε str εμποριου ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ!
Ελεξτε το τροφοδοτικο με λαμπα.Αφαιρεστε το τρανζιστορ οριζοντιου και συνδεστε λαμπα 80-100w πανω στον ηλεκτρολυτικο της u system ,συνηθως ειναι αυτος 100μ στα 160v και βρισκεται στο δευτερευον του μετ/τη του τροφοδοτικου .
Προσοχη θα αναψετε δυο (2) φορες την τηλ.
την πρωτη φορα με συνδεδεμενη τη λαμπα .ΑΝ η λαμπα δεν αναψει ,θα ξεκολησετε το ενα καλωδιο της λαμπας, εννοειται αφου διακοψετε την τροφοδοσια , αφου ξανανοιξετε την τηλεοραση θα συνδεσετε το δευτερο καλωδιο της λαμπας.Αν και τωρα δεν αναψει ψαξτε για βλαβη στο τροφοδοτικο.Προσωπικα δεν εμπιστευομαι ποτε τα str του εμποριου ,την εχω πατησει απειρες φορες!
Υπαρχει ομως προβλημα στο να παρεις και απο τη sony γιατι τα περισσοτερα δεν παραγονται πλεον....
ΠΡΟΣΟΧΗ στο πρωτευον .....σκοτωνει!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΘΥΜΙΟΣ : 19-05-11 στις 15:59