Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη takisegio
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Αιγιο

Προεπιλογή

[QUOTE=Tolaras;429235]@ takisegio Το pc δεν είναι δικό μου.. Από ότι μου έλεγε ο φίλος στον οποίο ανήκει, που και που κολλούσε (πάγωνε) και μερικές φορές έκανε μόνο του επανεκκίνηση (λογικά για προστασία)...
    για την επανεκκινηση ευθυνεται μνημη-τροφοδοτικο και ισως καποιος ιος που του εχει παρει ολους τους πορους και κρασαρει και κανει reboot

Το avatar του χρήστη Tolaras
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Απόστολος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Ένα ξεμάτιασμα το χρειάζεται έτσι κι αλλιώς!! Μου έχει ζητήσει να του κάνω format, άρα αν υπάρχει και ιός θα φύγει..
    Την μνήμη την έλεγξα με εργαλείο διάγνωσης και την βρήκε εντάξει.
    Ενώ ήταν σε λειτουργία μέτρησα τις τάσεις που έδινε το τροφοδοτικό και ήταν και αυτές εντάξει.

Άρα κοιτάω αν παίρνει καθάρισμα ο ανεμιστήρας και αν δεν φτιάξει βάζω άλλον.. Αν τελικά έχει πρόβλημα η μητρική, βάζω έναν με 12 volts μόνιμα..

@ ygiok: Μήπως είναι λίγο χαμηλά τα όρια που λες; Αυτή τη στιγμή που στο pc μου τρέχει μόνο ο Google Chrome το EVEREST Ultimate Edition λέει τις εξής θερμοκρασίες:
    CPU 33
    Core1 51
    Core2 54
    Core3 53
    Core4 52
    Αλλά με το που ανοίξω μια λίγο απαιτητική εφαρμογή οι τιμές ανεβαίνουν τρελά! Έχω χτυπήσει μέχρι και 95 βαθμούς σε κάθε πυρήνα και με καλό αερισμό στο κουτί. Ο επεξεργαστής είναι ο i7 920 με την stock ξύκτρα του. Δικαιολογούνται αυτές οι θερμοκρασίες ή μήπως δεν είναι οι πραγματικές;

Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις!
    «Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία.» Ισοκράτης

Το avatar του χρήστη Xarry
    Μέλος
    Όνομα
    Χάρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Οι i7 ειναι σαν τους παλιους intel τηγανιζεις αυγο. Εμενα ενας διπυρηνος ειχε βαρεσει 100+ γιατι ειχε ξεκουμπωσει η ψυκτρα και δεν επαθε τιποτα.

Προεπιλογή

η ψυχτρα ειναι αλουμινιου η χαλκου,εχει heat-pipe
    η ψυχτρες αλουμινιου ειναι τελειως της πλακας εγω εχω αγορασει στον 4πυρινο τον amd 3,4 η θερμοκρασια σε full εργασια του
    δεν ξεπερναει τους 42C σε οπλους τους επεξεργαστες καθαρος χαλκος http://www.zalman.co.kr/ENG/product/...ad.asp?idx=168

παντως αν θελεις βγαλε την ψυχτρα βαλε καινουργια αλοιφη προτιμηση την γκρι καλυτερη απο την ασπρη αφου καθαρισεις καλα τις επιφανειες ψυχτρα και επεξεργαστη και ξαναβαλε την ψυχτρα με το ανεμιστηρακι παλι
    επεισης ελενξε τις στροφες του ανεμιστηρακι αν ανεβαινουν οι στροφες full speed οταν ζεσταινεται ο επεξεργαστης με το EVEREST
    μπορεις να μπεις στο bios της μητρικης και να ορισεις σε πια θερμοκρασια του επεξεργαστη θελεις να εχει full speed ο ανεμιστηρας

βεβαια μπορει να συμβαινει αυτο που γραφει ο φιλος ΧΑΡΗΣ γιατι αυτοι εχουν πλαστικα περιστροφομενα σιφτηρακια με σουστα και χαλανε ευκολα
    με αποτελεσμα να μην εχει σωστη πιεση η ψυχτρα με τον επεργαστη
    οταν ανεβαζει θερμοκρασια ο επεξεργαστης η καρτα γραφικων κανει επανεκινησεις το pc η βγαζει μπλε οθονη με κινεζικα γραμματα και γραφει 0χ000000Α και λοιπα
    αυτο γινεται για προστασια
    οσο γιατι τις τασεις αν θελεις να τις ελενξεις πρεπει να τις μετρησεις υπο φορτιο οταν δηλαδη ειναι συνδεμενο το τροφοδοτικο στο pc και σε λειτουργια
    για να δεις αν γονατιζει
    αν πηγαινει στους 95C θα τον καψεις σιγουρα
    ΦΙΛΙΚΑ

Το avatar του χρήστη Xarry
    Μέλος
    Όνομα
    Χάρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Αν ειχε ξεκουμπωσει η ψυκτρα οπως στην περιπτωση μου θα ειχε καει 100% μετα απο τοσες ωρες. Εμενα ουτε 5λεπτο δεν ηταν γιατι το χα ψιλιαστει και τον εκλεισα.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Xarry Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν ειχε ξεκουμπωσει η ψυκτρα οπως στην περιπτωση μου θα ειχε καει 100% μετα απο τοσες ωρες. Εμενα ουτε 5λεπτο δεν ηταν γιατι το χα ψιλιαστει και τον εκλεισα.
    και πολυ σωστα εκανες για αυτο υπαρχουν προγραμματα οπως ειναι το everest για να ελενχουμε κυριως τροφοδοσιες αλλα και θερμοκρασιες
    αλλα και test σε λειτουργια 100% του επεξεργαστη
    αλλα εγω σε καρτα γρφικων δεν τπ προλαβα εκανε μια φορα επανεκινηση και την δευτερη επανεκκινηση bye-bye
    οριζοντιες γραμμες στην οθονη ευτυχως ειχε εγγυηση και μου την αλλαξαν
    γιατι σταματησε να δουλευει το ανεμηστηρακι γιατι δεν εκανε επαφη το καλωδιο του καλα και δεν γυρνουσε
    δυστυχως δεν εχουν ελενχο στροφων στο ανεμηστηρακι οπως εχει στον επεξεργαστη ακι ετσι δεν μορεις να το καταλαβεις αμεσα αλλα μονο απο την αυξηση θερμοκρασια του GPU
    και αυτο αν εχεις σε λειτουργια το everest
    ΦΙΛΙΚΑ

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    greek

Προεπιλογή

ειχα παρομιο προβλημα (με ακριβως την ιδια μυτρικη ) τελικα το ολο θεμα ηταν απο κακι λειτουργεια του cpu cooler
    εβαλα αυτο και ξενιασα Spire_Swirl_02.jpg spire-swirl-02.jpg

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    greek

Προεπιλογή

ειχα παρομιο προβλημα (με ακριβως την ιδια μυτρικη ) τελικα το ολο θεμα ηταν απο κακι λειτουργεια του cpu cooler
    εβαλα αυτο και ξενιασα Spire_Swirl_02.jpg

Προεπιλογή

εγω πηρα αυτη που κανει για ολους τους επεργαστες και ειναι καθαρος χαλκος
    http://www.zalman.com/ENG/product/Pr...ad.asp?idx=469

ΦΙΛΙΚΑ

Το avatar του χρήστη agis68
    Μέλος
    Όνομα
    Αγις
    Περιοχή
    ΑθΗΝΑ Πατήσσια

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BESTCHRISS Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω πηρα αυτη που κανει για ολους τους επεργαστες και ειναι καθαρος χαλκος
    http://www.zalman.com/ENG/product/Pr...ad.asp?idx=469
    Πράγματι αυτη ειναι η καλύτερη και αθόρυβη...τη χρησιμοποιω σε πελατες εδω και 3 χρονια και ξενοιασα...
    Κρατήστε μια αντίσταση... στους χαλεπους καιρους

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία