-
W580i και κόκκινο φως.
Χαίρετε, μου έδωσαν πρόσφατα ένα w580i. Το κινητό δεν ανοίγει και στην προσπάθειά του να ανοίξει ένα κόκκινο φωτάκι αναβοσβήνει κάτω από το κουμπί C. Από ψάξιμο στο ιντερνετ βρήκα ότι το κόκκινο φως δείχνει είτε χαμηλή μπαταρία είτε βλάβη στην erom. Με βάση κάποιους οδηγούς κατέβασα κάποια προγράμματα αλλά δεν κατάφερα να το επαναφέρω. Τα φώτα σας!!
-
-
εαν ειναι χαμηλη μπαταρία (πολυ πιθανό) πρέπει να "ξυπνήσεις" την μπαταρία με εξωτερική τροφοδοσία, εφαρμογη τάσης με εξωτερικό τροφοδοτικό για αρκετα δευτερόλεπτά
γιατί μάλον δεν το φορτίζει το κινητό,
ακόμα και αυτό θεωριτικά απαγορευεται γιατι χαλάει την μπαταρία
-
-
δεν ειναι η μπαταρια...λογισμικο ειναι το προβλημα και υπαρχει και περιπτωση να ειναι και συνδιασμος με προβλημα στην πλακετα
πολλα απο αυτα οταν τα βαζω για αναβαθμηση βγαζουν ενα ωραιο μνμ bad resp 06 αντιο!!!!!!!!!
-
-
Όταν το συνδέω το βλέπει ο υπολογιστής αλλά όχι πάντα. Έχω δοκιμάσει το setool και το οmnius αλλά καμία τύχη. Τα προγράμματα δεν το βλέπουν.
-
-
η μπαταρια θα ειναι φορτισμενη.θα δοκιμασεις με 2,5 πατημενα να το βαλεις σε usb αν δεν λειτουργει με το c η αναγνωριση του τηλ.θα το φλασαρεις με Far manager.αν δεν "κοψει" θα αναστηθει!!!!
-
-
το εχεις ανοιξει να δεις την πλακετα?
-
-
Η μπαταρία δεν ξέρω αν είναι φορτισμένη, δεν έχω τέτοιο φορτιστή. Το τηλέφωνο αναγνωρίζεται ο υπολογιστής και τα προγράμματα, setools-omnious, βλέπουν το κινητό αλλά μετά από κάποια δευτερόλεπτα το τηλέφωνο εξαφανίζεται ενώ είναι συνδεδεμένο και δεν έχω πειράξει τίποτα. Δεν έχω ανοίξει το κινητό.
-
-
τζαμπα σηζηταμε τοτε αν δεν ειναι φορτισμενο δεν κανουμε τιποτα.
-
-
Βρήκα ένα παλιό φορτιστή αλλά το κινητό είναι νεκρό δεν φαίνεται αν φορτίζει ή όχι. Θα περιμένω κανα 2ωρο και θα ξαναδοκιμάσω.
-
-
[QUOTE=takisegio;429228]η μπαταρια θα ειναι φορτισμενη.το ειπα -αλλιως δεν αναβαθμιζεται-τσαμπα κοπος.δεν προκειται να φορτισει,βαλε την μπαταρια σε αλλο κινητο να την φορτισεις(ταιριαζει σε πολλα μοντελα).
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης