Kαλημέρα!Αναβοσβηνει 3φορες το led χωρις να ανοιγει.Τι μπορει να φταιει?
Kαλημέρα!Αναβοσβηνει 3φορες το led χωρις να ανοιγει.Τι μπορει να φταιει?
Για δες λίγο αυτό : STBY 3 LED FLASH,Q8121(2SK2679) ON EW PCB
Ειναι σιγουρο για το q8121? και οχι κατι αλλο? Η TV ειναι του αδερφου σε νησι & εγω Αθηνα για να μου στειλει μονο την πλακετα (Β).Να προσθεσω οτι παει στην αρχη να ανοιξει ακουγεται ο γνωστος μεταλλικος ηχος των sony,μετα σαν να προσπαθει να οπλησει ενα ρελαι και τελος blinking. Ευχαριστω εκ τω προτερω. help!!
ισως μπηκε σε προστασια βγαλε απο την μπριζα την τηλεοραση και βαλτην ξανα μετα απο 20 λεπτα
Ειχα παρομοιο προβλημα. Αν δεις το service manual γραφει over voltage protection ή Over power protection δεν θυμαμαι καλα. To εψαγα λιγο μονος μου, ζητησα βοηθεια και εδω, ματαιο βεβαια καθως οποιος ξερει δεν λεει και οποιος δεν ξερει γραφει παπαριες του στυλ πηγαινε την στον μαστορα γιατι θα την χαλασεις....
Τελικα την πηγα σε εναν απαταιονακο που ενω του ζητησα να την δει και να μου πει κοστος μου ειπε οτι και καλα αλλαξε 3 ολοκληρωμενα που ειχαν 22€ το καθενα (τα γνωστα απο ατοφιο χρυσαφι). Ζητησε 120€ και του εδωσα 100€ Το μετανιωσα διοτι με 300 επερνα καινουργια LCD
φίλε μου θα διαφωνήσω λίγο μαζί σου. παρακολουθώ το συγκεκριμένο φορουμ αρκετό καιρό τώρα, και βλέπω ότι υπάρχει μια γνήσια διάθεση από τους περισσότερους για βοήθεια. ουκ ολίγα προβλήματα έχουν λυθεί μέσω του φόρουμ. σίγουρα κάποιοι ξέρουν λίγα, κάποιοι πολλά και κάποιοι τίποτα. κάποιοι μπορεί να κάνουν και καμιά πλακίτσα κάποια φορά. δεν παύει όμως να δίνονται λύσεις καθημερινά και σε πολλα΄θέματα.
ίσως σε κάποια θέματα που μπορεί να έχει θέσει κάποιος να μην δόθηκε λύση. γιατί δεν ήξερε κανείς, γιατί αυτός που ήξερε ήταν σε διακοπές και δεν έβλεπε το φόρουμ ή ακόμα και γιατί μπορεί να μην είχε διάθεση εκείνη την περίοδο.
προσωπικά έχω να πω (χωρίς διάθεση κολακείας ή γλυψίματος σε κανένα) ότι ποτέ δεν σταμάτησε να μου κάνει εντύπωση πως τόσοι άνθρωποι (αρκετοί από αυτούς επαγγελματίες του χώρου απ' ότι μπορώ να καταλάβω) έχουν πάντα την διάθεση να βοηθήσουν αφιλοκερδώς στον ελεύθερό τους χρόνο
συγνώμη για το άσχετο (off topic), σε σχέση με το θέμα, ποστ
MZD3001D DRIVER
Θα συμφωνήσω με τον φίλο
Στο συγκεκριμένο μοντέλο οταν χαλάσει το πιο πάνω ολοκληρωμένο και μερικές φορές πρέπει να μπεις στο service mode να ρυθμίσεις διάφορες αποκλίσεις από το οριζόντιο η το κάθετο
Επίσης χαλάσει η πλακέτα του controller και τα συμπτώματα που κάνει είναι να σβήνει και να ανάβει μόνη της η να μην υπακούει το TV control η συγκεκριμένη πλακέτα έχει καταργηθεί από την εταιρεία
Τώρα για τα τρία ολοκληρωμένα που λέει ο συνάδελφος δεν έχω κάτι υποψία εγώ ξέρω ότι το γνήσιο MZD3001D DRIVER μέσα στο μπλε σακουλάκι έχει 20 ευρώ για την ακρίβεια
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex504 : 03-06-11 στις 22:41