Καλησπερα σε ολους παιδια. Λοιπον να μπω στο θεμα μου εχω ενα ενισχυτη αυτοκινητου 4 καναλο 600 watt και θελω να τον βαλω στο αμαξι μου που πηρα. Τον ειχα και πριν στο αλλο μου αμαξι κανα χρονο και ηταν μια χαρα. Μια μερα λοιπον οπως τον ξυλωσα να τον βγαλω ακουμπησε καταλαθος το + απο την μπαταρια καπου στο ground και εκανε σπιθα αφηνοντας μια μαυριλα εκει στο σημειο. Δεν ξαναδουλεψε απο τοτε. Το μετρησα αλλα μου δειχνει τερμα αριστερα κατω στο voltometro οτι τραβαει ρευμα χωρις φορτιο ετσι απλα αλλα δεν αναβει το power του(το λαμπακι δηλαδη οτι ειναι on). Exei δυο ασφαλειες 25 αρες αλλα δεν ειναι καμμενες απ οτι βλεπω. Τον ανοιξα ομως και παρατηρησα στην πλακετα απο κατω οτι εκει που κανει την διαδρομη απο το rem εχει ενα χαλκινο συρματακει το οποιο ειναι κομμενο απο μονο του. Αυτο καταληγει σε μια αντισταση απ οτι μπορω να εντοπισω απο την αλλη μερια δεν ειμαι σιγουρος. Παρακατω θα σας βαλω φωτο απο κινητο να δειτε αν μπορειτε να βγαλετε καποια ακρη και αν μπορω να αντικαταστησω αυτο το χαλκινο συρματακι μα κατι η αν φταιει αυτο δηλαδη. Επισεις στο σπιτι πως μπορω να συνδεσω τον ενισχυτη σε πριζα να δω αν δουλευει? Μπορω να κανω καποια πατεντα? Σας ευχαριστω προκαταβολικα και ελπιζω στις καταρτισμενες απαντησεις σας
ΒασιληςP020411_20.03.jpgP020411_20.04_[02].jpgP020411_20.04_[01].jpgP020411_20.04.jpg