Θανάση γεία σου.Από ότι κατάλαβα ,πάλι γονατίζει το τροφοδοτικό όταν πάει να κάνει κίνηση ο μηχανίσμος και το video σβύνει.Υπάρχει περίπτωση να είναι και από την δίοδο ZENER που λες στο πρωτεύων και μάλλον είναι 30 VOLT (δεν έχω βρεί service manual και δεν είμαι 100% σίγουρος).Οί τάσεις που αναφέρεις είναι σωστές και σε 2-3 πόδια δεν μετράς τίποτα γιατί είναι συνδεδεμένα με γείωση.Αν θυμάμε καλά οι τάσεις είναι με την εξής σειρά:45V,12V,POWER ON/OFF ,14V,12V ,GND, 5V,5V,GND,GND,-29V, +HEATER,-HEATER. Οι τάσεις 45V,14V, δεν είναι σταθεροποιημένες οπότε μπορεί να μετράς 48V και 15-18V ,καθώς και η μία τάση 12V (το δεύτερο πόδι νομίζω μετά τα 45V), και η τάση 5V είναι συνεχόμενες ,ακόμα και σε standby κατάσταση τισ μετράς κανονικά.Η τάση +HEATER και -HEATER είναι η τάση για τα νήματα της οθόνης και την μετράς μεταξύ των δύο αυτών ποδιών στη ν φίσσα της εξόδου του τροφοδοτικού και πρέπει να είναι 3 εώς 5 V περίπου.Αν μετρήσεις ως προς γείωση το καθένα ξεχωριστά ,θα μετράς περίπου -19V εώς -21V. Να επισημάνω και ότι τους πυκνωτές 680μf/25V, επειδή δύσκολα θα τους βρείς, τους αλλάζεις με 1000μf/25V και όλοι οι πυκνωτές είναι 105C (θερμοκρασία).Ελπίζω να βοήθησα λίγο με αυτά και για κάτι άλλο τα ξαναλέμε.