Φίλιππε τα στοιχεία που δίνω σου φαίνονται φυσιολογικά? έχεις εμπειρία απο παρόμοια συσκευή?
Φίλιππε τα στοιχεία που δίνω σου φαίνονται φυσιολογικά? έχεις εμπειρία απο παρόμοια συσκευή?
Nαι, έχω εμπειρία, να ξέρεις ότι το ποσοστό μείωσης της υγρασίας που πετυχαίνει το μηχάνημα εξαρτάται από την υγρασία του χώρου. Με υγρασία περιβάλλοντος 30% η ικανότητα αφύγρανσης θα είναι πολύ χαμηλότερη από ότι με 60% RH.
Δοκίμασε και κάτι τέτοιο, που δεν χρειάζεται και ρεύμα, ίσως να ναι καλύτερο.
You only live twice.
τον χρησιμοποιώ σε αποθήκη με υγρασία 70%.
Την υγρασία τη διαβάζεις πάνω στην οθόνη που (ενδεχομένως...) έχει το ίδιο το μηχάνημα, ή σε ανεξάρτητο υγρόμετρο που είναι παραπέρα; Όταν δουλεύει κάθε πότε γεμίζει το δοχείο του νερού; Τι χωρητικότητα έχει το δοχείο;
Μακη τι θερμοκρασια εχει η αποθηκη;Αμα ειναι 21-22 βαθμους κελσιου μπορεις να βαλεις πουρα μεσα, ειναι ιδανικες τιμες.![]()
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
"Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.
Κάτι αντίστοιχο με το κουτί της DURO STICK έχω και εγώ και είναι μια χαρά σε έναν χώρο 20τμ περίπου. Το κόστος είναι 2-3 ευρώ τον μήνα για την αλλαγή του υδρόφιλου υλικού! Δοκίμασε το μπορεί να σου κάνει καλύτερη δουλειά απ το μηχάνημα!
P Σώστε ένα δέντρο και προστατέψτε το περιβάλλον μας.
Μην το τυπώνετε αν πραγματικά δεν υπάρχει λόγος.