makatas, Ευχαριστώ πολύ. Δεν αισθάνομαι μόνος πλέον!
Γύρισα το πλυντήριο ανάποδα και προσπάθησα να δω πού είναι ο πυκνωτής αλλά δεν τον αναγνώρισα. Μήπως έχεις καμιά υπόδειξη για το πού να κοιτάξω;
makatas, Ευχαριστώ πολύ. Δεν αισθάνομαι μόνος πλέον!
Γύρισα το πλυντήριο ανάποδα και προσπάθησα να δω πού είναι ο πυκνωτής αλλά δεν τον αναγνώρισα. Μήπως έχεις καμιά υπόδειξη για το πού να κοιτάξω;
Νομίζω είναι πολύ κοντα στο μοτέρ, ίσως και βιδωμένο πάνω του.Δεν πιστεύω ότι μπορεί να σου ξεφύγει.
καλησπερα.
σωστη η διαγνωση του μακατα.
ο πυκνωτης φταιει.
μοιαζει σαν αυτα.
caps.jpg
και πως ειστε τοτο σιγουροι ρε παιδια οτι το πληντυριο εχει μοτερ με πυκνωτη??? μπορει να εχει μοτερ με ψυκτρες.. μπορει να εχει χαλαρο υμαντα μπορει 1002... για αυτο παντα λεμε "βαλε μια φοτο αν μπορεις.." και περιεγραψε μας καλητερα τι γινεται.. πχ κανει κανεναν θορυβο?
φανατικος αντιαεικινηστης....
δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...
Ο.Κ. Θα το κοιτάξω αύριο πάλι διότι τώρα νύχτωσε και θα σας ενημερώσω. Πάντως νωρίτερα που το κοίταξα, δεν είδα πυκνωτή ούτε πάνω στο μοτέρ ούτε δίπλα. Φοβάμαι μήπως πρέπει να βγάλω το μοτέρ και να κοιτάξω από πίσω του. Τέλος πάντων , θα βγάλω και φωτό και θα την ποστάρω αύριο. Γεια χαρά.
Γεια σας και πάλι. Αφού το γύρισα ανάποδα , έψαξα για πυκνωτή αλλά δεν βρήκα πουθενά. Σας επισυνάπτω και μερικές φωτο, μην τυχόν και φαίνεται κάτι.washing machine 035.jpgwashing machine 031.jpgwashing machine 034.jpgwashing machine 042.jpgwashing machine 041.jpgwashing machine 032.jpg![]()
Αυτο που φαίνεται στην πρώτη φώτο με τα 2 κοκκινα καλώδια τι είναι;
Πολύ σωστή και έξυπνη παρατήρηση!Δεν θέλει βιασύνη παιδιά και αν πιάνουν τα χέρια σας και γνωρίζετε λίγα πράγματα από ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά υπάρχουν εδώ μλέσα άτομα με φοβερές γνώσεις!
Έχω παρόμοιο πρόβλημα.Έχω το μοντέλο Βrandt bf55 το οποίο ενώ κάνει κανονικά το στύψιμο με πολύ νεύρο και δύναμη,στην κανονική του λειτουργία ο κάδος γυρνάει πολύ αδύναμα.Πολλές φορές δεν έχει την δύναμη να ολοκληρώσει έστω μια στροφή αν του έχω και αρκετά ρούχα.Δεν ακούγεται πάντως κάποιος περίεργος θόρυβος. Πιστεύετε ότι είναι θέμα πυκνωτή?