παιδια αγορασα το nokia n97 mini και δε μου δουλευει η οθονη αφης δεν πατιεται τιποτα ενω το πληκτρολογιο δουλευει κανονικα αναβει κανονικα ολα ειναι μια χαρα μεσα το εχω κανει αναβαθμιση επαναφορα αλλα τπτ μπορει να βοηθησει κανενας
παιδια αγορασα το nokia n97 mini και δε μου δουλευει η οθονη αφης δεν πατιεται τιποτα ενω το πληκτρολογιο δουλευει κανονικα αναβει κανονικα ολα ειναι μια χαρα μεσα το εχω κανει αναβαθμιση επαναφορα αλλα τπτ μπορει να βοηθησει κανενας
έβαλες κανένα πρόγραμμα ??? μήπως άνοιξες πολλά προγράμματα πάτα για λίγα sec το κουμπί menu και δες τι βλέπεις πόσα apps έχεις ανοιχτά
Nokia 3250 / 6280 / N97mini
<Mastech MS8268>
Το πιθανότερο είναι να χρειάζεται εγχείρηση, αλλά προσπάθησε να του κάνεις πρώτα μία βαθμονόμηση. Πήγαινε, Μενού-Ρυθμίσεις-Τηλέφωνο-Εισαγωγή αφής-Βαθμονόμηση οθ. αφής κάτω κάτω.
αν εχεις εγγυηση το πας για επισκευη μην ασχολιθεις να το επισκευασεις μονοσ σου.σε ποια περιοχη εισαι να σου πω που θα το πας? αποδειξη αγορας εχεις?ειναι κανονικο 'η κινεζικο?
το εκανα αλλα τπτ λες να χρειαζεται καινουρια οθονη?
τα ποιο πολλα καταστηματα αν σου εχουν τυπωσει μηχανογραφημενη αποδειξη μπορουν να την ξανατυπωσουν.πανε στο καταστημα που το πηρες και ρωτα.μετα υπαρχει και αλλη λυση αλλα μονο αν εχεις το κουτι.
Ακριβώς ότι λέει ο Χρυσόστομος ισχύει. Κάνε επανέκδοση απόδειξης και πάντο για επισκευή. Εϊναι καινούρια συσκευή μην την δυαλίσεις χωρίς λόγο και μετά χάσεις και την εγγύηση.
Το πιό πιθανό είναι να είναι hardware το πρόβλημα.
900MHz-64GHz