μην πειραξεισ bios ,δεν εχει να κανει με το προβλημα σου.ελεγξε τισ γραμμες μετα τη φισσα με το φορτιστη πανω μονο.θα δεις που "χανεις" την ταση
μην πειραξεισ bios ,δεν εχει να κανει με το προβλημα σου.ελεγξε τισ γραμμες μετα τη φισσα με το φορτιστη πανω μονο.θα δεις που "χανεις" την ταση
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ξανά με το θέμα, όποιος έχει όρεξη να βοηθήσει ας σημειώσει πάνω στις φωτογραφίες όπως έκανε και ο φίλος πιο πάνω για να ξέρω που να ακριβώς να μετρήσω. Να στε καλά, με βοηθάτε πολύ.
Το έδωσα τώρα τάση και έκανα κάποιες μετρήσεις. Στην φωτογραφία που επισυνάπτω με μπλε χρώμα παίρνω τάση στα άκρα των εξαρτημάτων, με κόκκινο όχι. Είναι κάτι αυτό;
http://i54.tinypic.com/2zee4h2.jpg
Καλησπέρα...
Από τη στιγμή που το jack τροφοδοσίας δεν είναι κολλημένο απ' ευθείας στο motherboard, από το multirama σου είπαν μαλα...
Τα 240€ είναι για αλλάγή motherboard ή για επισκευή του jack? Για τη "διάγνωση" σε χρεώσανε?
"τραβηξα καταλαθος το καλωδιο που ηταν πανω στο λαπτοπ και απο τοτε δεν ανοίγει με το ρεύμα."
Εννοείς το καλώδιο τροφοδοσίας ή κάποιο άλλο πχ USB?
Αν εννοείς το καλώδιο τροφοδοσίας, και το jack είναι εντάξει , και έχεις τάση στην άσπρη φύσα , μάλλον σύμπτωση είναι η εμφάνιση της βλάβης ταυτόχρονα με το τράβηγμα του καλωδίου. Δεν νομίζω ότι προήλθε από εκεί....
Καλησπέρα. Όχι δεν με χρέωσαν για την διάγνωση και τα 240 ειναι για αλλαγή μητρικής. Όταν το τράβηξα βγήκε το καλώδιο τροφοδοσίας και έμεινε η μπαταρία πάνω. Δεν ξέρω τι να πω, αν είχε πρόβλημα στην μητρική δεν θα ήταν μαυρισμένο κάποιο εξάρτημα;
κοίτα μια ιδέα που έχω εγώ ειναι να βάλεισ μια λάμπα 24 V εκει που ακουμπάει η μπαταρια για να δουμε αν φέρνει τάση και το σωστό ρεύμα εκεί ώστε να την φορτίσει αλλα με μεγάλη προσοχή μην κάνεις κανα βραχυκύκλωμα.
Ωραία εφόσον δεν έχεις την τεχνική αρτιότητα να το κάνεις ... ρίξε το στην ανακύκλωση .. Τέλος .
Ή απλά να το πάει για επισκευή σε κάποιο κατάστημα.
900MHz-64GHz
Έχετε να προτείνετε κάποιο κατάστημα που ασχολείται με τέτοια θέματα; Στην Θεσσαλονίκη μένω.