Παίζει επίσης να πάω στην HP να δοκιμάσω φόρτιση με κανέναν δικό τους.
Παίζει επίσης να πάω στην HP να δοκιμάσω φόρτιση με κανέναν δικό τους.
900MHz-64GHz
Βασικά απ' ότι είδα έχει και αυτούς τους συγκριτές. Δυστηχώς μετά απο λίγο ψάξιμο δεν βρήκα να αγοράσω κάπου.
900MHz-64GHz
ούτε ebay ? ούτε κάποιον άλλο συμβατο ? ούτε farmell ?
Μπα, ούτε στο ebay ούτε στη farnell.
Επίσης μόλις βρήκα και αυτό http://www.fairchildsemi.com/ds/FD/FDS6690AS.pdf mosfet της fairchild.
Εδώ http://cgi.ebay.com/DC-POWER-PLUG-HP...ht_1012wt_1138
βλέπω οτι έχει τρία καλώδια ή κάνω λάθος?
Υπάρχει κανείς με τέτοιο φορτιστή να μου μετρήσει και τις δυό τάσεις?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leosedf : 07-08-10 στις 18:08
900MHz-64GHz
Κωνσταντίνε καλησπέρα.
Είχα ένα παρόμοιο περιστατικό σ'ενα λαπτοπ ΗΡ ΝΧ7300.Τα συμπτώματα ήταν ακριβώς όμοια με τα δικά σου.
Ερώτηση: έχει καταπονεθεί από θερμοκρασίες το τελευταίο διάστημα. Το μηχανάκι που ανέφερα μετά τα συμπτώματα αυτά βάρεσε μητρική.Έφαγα τις φρίκες της ζωής μου αλλά βρήκα τη βλάβη. Στο πίσω μέρος της μητρικής έχει κατι σταθεροποιητάκια lm393 smd έλεγξέ τα αν έχεις το κουράγιο. Ελπίζω να ναι η μητρική παρόμοια και να ήταν χρήσιμες οι συμβουλές μου.
Χρήστος
Η αλήθεια είναι οτι δούλεψα στον ήλιο αυτό τον καιρό με τέτοια ζέστη σίγουρα είχε παραζεσταθεί το μηχάνημα. Λές?? OMG. Δεν είμαι σίγουρος άν έχει σταθεροποιητές, μάλλον πρέπει να το ξανακάνω κομμάτια.
Απο την περασμένη παρασκευή μόλις χτές έφτασε στο 98% και σταμάτησε να φορτίζει.
900MHz-64GHz
Γεια σου Χρήστο!
Έχω μια απορία: πως έλεγξες τα "σταθεροποιητάκια lm393" και βρήκες τη βλάβη;
LM393
Φιλικά,
Δαμιανός
Τα κοίταξα ήδη, τα ηλεκτρικά τους χαρακτηριστικά είναι τα ίδια. Μάλλον θα τα αλλάξω για να δώ τι θα γίνει. Η αλήθεια είναι οτι είχα εστιάσει εκεί αρχικά λόγω του οτι το κύκλωμα χαλαρά έχει να κάνει με τη μπαταρία. Είναι το μόνο μέρος που έχει την τάση φόρτισης και τροφοδοτείται οταν είναι σβηστό και φορτίζει.
900MHz-64GHz
Γεια σου Δαμιανέ!
Έλυσα όλο το λαπτοπ και ενώ κοίταξα τα χαρακτηριστικά του LM393 κοιτούσα τις εξόδους του.
Διευκρινίζω ότι το λαπτοπι μπορεί ναταν διαλυμένο από τα πλαστικά αλλά όλες οι πλακέτες συνδεμένες κανονικά!Σαν ναταν έτοιμο να το ανοίξω αν δεν είχε τίποτα.Με το πολύμετρο βήμα-βήμα από την αρχή της τροφοδοσίας(power jack) κοιτάω και ελέγχω τι γίνεται.
Φιλικά
Χρήστος